Nurten Selma Çevikoğlu

Nurten Selma Çevikoğlu

Aziz vatanın şerefli Mehmetleri size minnettarız

Aziz vatanın şerefli Mehmetleri size minnettarız

Türkiye’yi güneyden terör koridoruyla kuşatma girişimi ‘Afrin operasyonu’ ile inşaALLAH boşa çıkacak. Târihinin genetiğindeki kodlara yeniden dönen Türkiye acımasız dünyânın korkulu rüyâsı olacak Cenâb-ı Hakk’ın izniyle. Zafer güçlü olanların değil Hakk’a tâbi olanlarındır. Ne mutlu bu kutlu yola hizmet edenlere! Bu kutsi kervan yürüyor her dâim yürüsün diliyoruz Hazreti Mevlâ’dan.

Türkiye’nin ilerleyişini durdurmak amaçlı dört bir koldan saldıran dünya, bu iş için kendi ülkelerini bırakmış bizimle uğraşıyorlar. Bu meselenin tabi sıkıntılı bir geçmişi var. Şimdiye kadar ülkemizi sıkıştırmak için ne tuzaklar ne hâince saldırılar düzenlediler. Geçmişte ASALA denen Ermeni örgütü eliyle yurt dışındaki büyükelçilerimizi suikastlarla öldürmeye başladılar. Bu örgüt o zamanlar dünyâya büyük bir tedhiş ve korku yaymıştı. Sonra baktılar ki, dikkat çekiyorlar, düşman kazanıyorlar. Bu sefer ülke içini karıştırmak amaçlı PKK’yı kurdular, yurt içi ve yurt dışı her türlü maddi desteği sağladılar. Yeter ki Türkiye’yi bölmeye yönelik faaliyetler yapılsın isteniyordu. Memleket 35-40 sene terörle boğuştu bu uğurda nice canlar gitti nice devletin maddi bütçesi boş yere hebâ oldu. Yazık oldu. Güçsüz hükümetler de bu işe çözüm bulamadı. Gerisi mâlum…

Son on yılda yine boş durmadılar Türkiye’yi Sûriye’ye çevirme planları adına halkın meşru oylarıyla seçilmiş devlet başkanını; ‘diktatör’lükle suçladılar, olmadı. Yıllarca dini hassâsiyetleri olan kesimler üzerinden besleyip-büyüttükleri ‘Fetö’ ile 15 Temmuz darbe girişimini yaşattılar yine olmadı. Olmuyor bir türlü ve olmayacak yüce Rabb’imizin izniyle… Bilindiği üzere yurt içinde ne provokasyonlara imza attılar, çukur eylemleri düzenlediler. Sağ olsun Fetö’den arınan polis-asker-jandarma işe el koydu, çabucak bu sıkıntıları aştık. Şimdilerde de yurtdışında ülkemize yönelik algı operasyonları ile bizi yıpratmaya çalışıyorlar. ‘Yok, Afrin’de Türkiye sivillere zarar veriyor, yok Türkiye kimyasal silah kullanıyor’ diyerek yalan haberlerle ülkemize çamur atmaya çalışıyorlar. Türkiye yayılan bu yalan haberlerin diplomatik yönden doğrularını onlara anlatmaya çalışırken bir bakıyoruz düşman çevreler aldatmacaların bir başka yenisini piyasaya sürüyorlar. El insaf ya! Ama maşaALLAH ülke yöneticilerimizin yıkılmaz, güçlü enerjisi herkeslere ibret olsun, oluyor da.

Biz sâdece kendi derdimizle değil ümmetin derdiyle uğraşıyoruz. Ülkemizdeki üç buçuk milyonu aşkın vatanından hicret etmiş mültecilerin sıkıntılarını gidermek adına ve ülkemizin güney sınır güvenliğini sağlamak için giriştiğimiz ‘Zeytin Dalı Harekâtı’ başarıyla devam ediyor. Bilindiği gibi bizim mayamızda temizlik ve asâlet var. Operasyona giden şerefli ordumuzun asil evlatları Mehmetlerimiz vatan savunmasına giderken aynen düğüne gider gibi neşe içinde gittiler. Çünkü bu gidişin ucunda en şerefli mertebe olan “şehâdet” mertebesine erişmek vardı. Mehmetler âdeta şehâdete koşarak, uçarak gittiler ve dediler ki; ‘Arkamızdakiler bizi beklemesinler.’ Ne demek bu; yâni açıkçası onlar; ‘cennete-cennete’ dediler. Var mı böyle bir millet, var mı söyleyin Hak aşkına???

Mevcut zulmü durdurmak için vatanını-bayrağını-ezânını susturmamak için en kıymetli canını hiçe sayan Mehmetlerle dolu bir Anadolu’muz var elhamdülillah. Bu, değerlerimizin ne denli kutsal olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Bizim insanımızın mayası ilim-irfan ve aşkla yoğrulmuştur. Uzunca zamandır bu ruh sanki ölmüş gibiydi. Ama etrâfımızda elimizde kalan şu son vatan topraklarında da gözü olanları gördükçe uyandık, uyanıyoruz inşaALLAH. Yeniden bir Kurtuluş Savaş daha yaşamak istemiyoruz ancak şu yaşananlar ayni o derekelere geldiğimizi de gösteriyor.

Mehmedlerimiz Afrin’de canı pahasına bir büyük mücâdele veriyor. Arkasında muhteşem bir dua ordusu var. Onlar canla-başla operasyon bölgesindeler, bizim burada rahatça hayâtımızı devam ettirmemizde onların gece-gündüz, soğuk-kar-kış demeden vatan savunmasında oluşları sâyesindedir. Mehmetçiklerimizin karşısında pespâye fikirlere sâhip Marksist-Leninist bir kâtil sürüsü var. Bu leş sürüsü öyle korkaklar ki, bizim askerimizin karşısına çıkmaya cesâret edemiyorlar, ya korkup kaçıyorlar ya da arkadan vuruyorlar. Kahraman askerlerimiz operasyon sırasında kazılan tünellerde yapılan incelemelerde oralara ne paralar dökülerek nice emeklerle korunaklar, gözetleme kuleleri, tüneller arası geçiş koridorları, depolar, silah yığınakları bulunduğunu hayret ve ibretle tespit ettiler. Aman Allâh’ım ne paralar dökülmüş bu çapulculara. Tüm dünya hatta Nato ne imkanlar sağlamış bu rezillere. Yeter ki, Türkiye’ye zarar verilsin. Yazıklar olsun!!!

Ama şunu bir kere daha iletelim ki, amacınıza ulaşamayacaksınız, bize diz çöktüremeyeceksiniz. Vatanımızı bölemeyeceksiniz. Türkiye’nin şanlı yürüyüşünü durduramayacaksınız. Biz şerefli bir mâzisi olan Osmanlı bâkiyesiyiz. Bunu hiç unutmayın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nurten Selma Çevikoğlu Arşivi
SON YAZILAR