Aziz milletimiz oyunu bozdu

Aziz milletimiz oyunu bozdu

Saadet Partisi İl Başkanı Av. Hasan Hüseyin Uyar, “15 Temmuz, ırkçı emperyalizm ve onun yerli işbirlikçileri, FETÖ ve diğerleri tarafından gerçekleştirilmiştir. Milletimiz oyunu bozmuştur” dedi

Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı tarafından “15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi Ve Milli Birlik Günü” başlıklı bir açıklama yayınlandı. Parti İl Başkanı Av. Hasan Hüseyin Uyar imzası ile yayınlanan açıklamada, “15 temmuz hain kalkışması yukarıda belirttiğimiz hedefler doğrultusunda ırkçı emperyalizm ve onun yerli işbirlikçileri tarafından gerçekleştirilmiştir. Biz biliyoruz ki yeryüzünde fitne ve fesat ekmek için çalışan bu ırkçı emparyalizm ve onun işbirlikçileri ve uşakları durmayacak vatanımıza ve bütün insanlığa saldırıları devam edecektir” dedi

Açıklamanın tamamı şu şekilde:

Bundan tam bir yıl önce üzerinde yaşadığımız aziz vatan topraklarına ve o toprakların bin yıllık savunuculuğunu Izzet şeref le yapan milletimize, devletimize ve onunla beraber bütün ümitleri ve gözleri bizde olan islam coğrafyasının ve dünyadaki bütün mazIumlann ümitlerini ortadan kaldırmaya , bin yıldır işgal etmek için hasretiyle yandıkları ve bunun için çeşitli defalarda haçlı seferleri düzenledikleri aziz vatanımıza ve milletimize düşman olan ırkçı emperyalist güçler ve onların yerli işbirlikçileri olan FETÖ terör örgütünün, vatanımıza milletimize ve devletimize darbe adıyla kastetmeleri neticesinde başta sayın cumhurbaşkanımız olmak üzere devlet büyüklerimizin ve siyasi liderlerin ortaya koyduğu duruş ve nihayetinde yaptıkları çağrılarla bu aziz millet göstermiş olduğu kahramanlıkla hainlerin ve onların arkasındaki emparyal güçlerin memleketimiz üzerinde oynamak istedikleri oyunu ve saldırıyı defetmiştir. Yani bu gün 15 Temmuz zaferinin birinci yıl dönümüdür.

Bu minvalde yıllardan beridir önceleri cemaat veya hizmet hareketi olarak adlandırılan fetö örgütünün çalışmalarının gerçekte ümmetin ve milletin lehine olmadığını asıl amaçlarının dinler arası diyalog ılımlı islam medeniyetler ittifakı ve dinler bahçesi gibi çalışmalarla tabiri caizse Islam'ın içini boşaltmak olduğunu, Islam'ın cihat ( iyiliği emr kötülükten nehy ve bütün insanlığın saadet ve selameti için çalışmak emrini ) ortadan kaldırmak için çalıştıklarını milli görüş harekatı ve saadet partisi olarak 40 yıldır haykırmaktayız ve bu tür çalışmaların karşısında durmaya ve hakikati anlatmaya ve haykırmaya devam edeceğiz.

Zamanın Amerikan dış ilişkiler bakanının sarf ettiği Ortadoğu da 22 tane ülkenin sınırlarını değiştireceğiz sözünün arkasında yatan hedefleri ve hain planları aziz milletimize anlatmaya çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Genelde 5700 senelik bir plan ama özelde yüzyıllık bir planın dışa vurumu olan bu sözden sonra Irak' ta başlattıkları sözde demokrasi ve insan hakları harekatının Arap baharı gibi düzmece bir oyunla devam ettirmişler ve nihayetinde İslam coğrafyasının kana kaosa ve umutsuzluğa sürükleyerek yaklaşık 10 milyon insanın ölümüne 20 milyon insanın memleketlerini terk etmeye milyonlarca çocuğu yetim bırakmaya ve İslam coğrafyasını parçalamaya ve nihayetinde büyük Israil'in kurulmasına matuf çalışmalarına ırkçı emperyalizm devam etmektedir.

Bu çalışmalarını neticelendirebilmek için ve arzularını yerine getirebilmeleri için bin yıldır Islam'ın sancaktarlığını ve mazlumların umut bayraktarlığını yapan milletimiz devletimiz ve vatanımız asıl hedefleridir. Bu amaçları doğrultusunda 15 Temmuz hain darbe girişimini yerli işbirlikçileri fetö aracılığıyla gerçekleştirmeye çalışmışlar, fakat Rahmetli Erbakan hocamızın tabiri ile bu milletin külüne üfleseniz altından imanı çıkar sözü mukabilince Aziz milletimizin vatan millet devlet ve ümmet sevgisi ile dolu imanlı göğsüyle karşılaşmışlardır. Milletimiz onların bu hain girişimini imanlı göğsüyle durdurmuş ve Siyonizm'e ve yerli işbirlikçilerine gereken cevabı vermiştir.

 

İşte 15 temmuz hain kalkışması yukarıda belirttiğimiz hedefler doğrultusunda ırkçı emperyalizm ve onun yerli işbirlikçileri tarafından gerçekleştirilmiştir.

Bu itibarla bu kalkışma neticesinde bu hainlerin ve arkalarında güçlerin karışışında vatan din millet devlet ve ümmet adına canı pahasına duran aziz milletimize en derin saygılarımızı muıhabbetlerimizi sunar gazilerimize cenabı haktan şifalar diler ve aziz şehitlerimize Rabbimizin rahmet etmesini ve mekanlarını cennet eylemesini niyaz ederiz.

Biz biliyoruz ki yeryüzünde fitne ve fesat ekmek için çalışan bu ırkçı emparyalizm ve onun işbirlikçileri ve uşakları durmayacak vatanımıza ve bütün insanlığa saldırıları devam edecektir.

Bundan sonra ülkemizin aleyhine olan küresel ölçekteki ve yerel ölçekteki plan ve programları bozmak için her zamankinden daha fazla kenetlenmeye daha fazla çalışmaya daha fazla sevgiye saygıya ve yaptıklarımızın kime zarar kime fayda sağladığına dair şuura ve bilince ihtiyacımız vardır.

 

Vatanımızda çatışmaya, kutuplaşmaya, nefret diline ve yeni yeni mağduriyetler oluşturmaya değil, birbirimizle kardeşliğimizi yeniden tesis etmeye, sevgi bağları oluşturmaya, haksızlıkları gidermeye, yaraları sarmaya ihtiyacımız vardır.

Hak ve adalet merkezli bir dünyanın kurulması için ümmetin içinde bulunduğu kaostan kurtarılıp Islam birliğine doğru sevki öncelikli hedefimiz olmalıdır. Bu minvalde insanımızın kutuplaşmadan kaçınarak birbirini rencide edecek eylem ve sözlerden kaçınmasına daha fazla kucaklaşmaya birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardır. Hakkın ve adaletin tesisi için , haktan ve adaletten ayrılmayarak ve kılı kırk yararak çalışmak zaruretimiz vardır ki bir taraftan yaparken diğer taraftan yıkmayalım .Diğer taraftan yeniden büyük Türkiye'nin inşaası için bu aziz milletin bir neferi olarak durmadan dinlenmeden ilimde ,sanayide, teknolojide ekonomide vs alanlarda çalışma zorunluluğumuz vardır.

Aziz milletimiz tarafından, yeniden büyük Türkiye , İslam birliği ve nihayetinde yeryüzünden fıtne ve fesadın kaldırılarak hak ve adalet merkezli bir dünyanın kurulacağına olan inancımız tamdır. Bu minvalde tekraren aziz şehitlerimize cenabı haktan rahmet diler ,tedavileri devam eden gazilerimize Şifa vermesini cenabı haktan niyaz ederiz .Aziz milletimizin 15 Temmuz şehitleri anma demokrasi ve milli birlik gününü en içten dileklerimizle kutlarız..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.