Aziz Bekir: Galibiyeti haketmiştik

Aziz Bekir: Galibiyeti haketmiştik

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Ligde oynadığı 7 maçı kazanarak galibiyet sayısını 4’e yükseltti.

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Ligde oynadığı 7 maçı kazanarak galibiyet sayısını 4’e yükseltti. Yeşil-beyazlı ekip Uşak Sportif ile ligin 7. haftasında deplasmanda oynadığı maçı 86-82 kazanan takımımız galibiyet sayısını 4’e puanını ise 11’e çıkarttı. Zorlu müsabakada Josh Mayo 21 sayı-6 ribaund-7 asist, Troy De Vries 21 sayı-2 ribaund-1 asist AleksandarRasic 7 sayı-5 asist, Thomas Guinn 13 sayı-3 ribaund, Sean Williams 14 sayı-11 ribaund-5 blok ile noktaladı.Troy De Vries ve Josh Mayo Uşak Sportif maçında takımın en skorer oyuncuları olarak dikkat çekti. De Vries ise sayı krallığında koltuğunu korumaya devam etti.

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü art arda aldığı yenilgiler sonrası düşüş yaşarken ligin6.haftasında sahasında oynadığı Rönesans Ted Ankara Kolejliler maçını kazanarak yeniden bir çıkış başlatmıştı. Yeşil-beyazlı ekip Uşaksportif  maçını da kazanarakyeni bir galibiyet serisi başlatmış oldu.Torku Konyaspor sezonun 8.hafta maçında sahasında Banvit’i konuk edecek.

Zorlu Uşak Sportif deplasmanında alınan galibiyeti hak ettiklerini söyleyen Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Baş Antrenör Aziz Bekir, tüm maç boyunca potansiyellerine göre iyi savunma yaptıklarını ifade etti.Bekir,“Çok güçlü bir takıma karşı, zor bir deplasmanda önemli bir galibiyet aldık. Tüm maç boyunca kontrol bizdeydi. Tempoyu ayarlayarak, skor avantajını da elimizde tutarak, iyi mücadele ettik. Kendi potansiyelimiz içinde maç boyunca iyi de savunma yaptık. Tüm enerjimizi sahaya yansıttık ve hak ederek kazandık. Uşak Sportif takımı gerçekten çok iyi bir takım. Kendi sahalarında Darüşşafaka Doğuş ve Banvit gibi takımları yendiler. Böyle bir deplasmandan kazanarak dönmek önemli. Mutluyuz” dedi.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.