Azim Vinç yeni yerinde

Azim Vinç yeni yerinde

2008 yılında vinç sektöründe hizmet vermeye başlayan Azim Vinç, müşterilerine daha modern ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla Büsan Özel Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yeni yerine taşındı

Konya'da vinç ekipmanları üretiminde uzun yıllardır faaliyet gösteren Azim Vinç, müşterilerine daha modern ve kaliteli hizmet verebilmek için yeni yerine taşındı. Büsan Özel Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yeni yerin açılışı ise düzenlenen tören ile gerçekleşti. Programa; Karapınar Belediye Başkanı  Mehmet Yaka, Konya İl Müftü Yardımcısı Tacettin Kalkan, Konya AK Parti Milletvekili Adayı Ömer Ünal ve çok sayıda misafir katıldı.

2-2.20150503110524.jpg

Törenin açılış konuşmasını yapan Azim Vinç Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kurnaz, 2008 yılında 150 metrekarelik küçük bir iş yerinde ticaret hayatına başladıklarını belirterek, “2010 yılında kurumsallaşma adına yeni yeri ve yeni kimliği ile 800 metrakare alana üretimine hız vermiştir. Firmamız üretim taleplerinin artmasıyla birlikte paralel bir biçimde içinde bulunduğumuz bin 300 metrekarelik alana geçme zorunluluğu hissettik. Bu donanımlı tesisimizde hedefimiz kurumsal altyapı ile beraber Ar-Ge mantığı ile kalitemize kalite katmaktır. Hali hazırda üretimlerimiz ise şunlardır: 'Gezer köprülü vinç, portal vinç, monoray vinç, pergel vinç, sabit vinç, arabalı vinçler ve özel proje imalatlarıdır” dedi.

2-3.20150503110538.jpg

SERVİS AĞIMIZ GENİŞLİYOR

Konya'da önemli bir boşluğu doldurduklarını ifade eden Kurnaz, “Azim Vinç olarak kuruluşumuzdan bugüne ve bundan sonrasına sadece kaliteli hizmet ve dürüst ticaret anlayışıdır. Biz genç girişimciler olarak dinamik bir üretim anlayışı içerisinde Ar-Ge'ya dair imalatlarımızı geliştirme gayreti içerisinde olacağız. Bu doğrultuda da hareket edeceğiz. Firmamız olarak kopyala yapıştır zihniyetinden tamamen sıyrılıp proje esaslı imalatlar yapıp sorumluluğumuzu hissetmekteyiz. Bunun yanı sıra sadece üretip satmakla görevlerimizin bitmediğinin bilincindeyiz. Satış sonrası serbest hizmetlerin de olduğunun farkındayız ve bu doğrultu da hareket ediyoruz. Türkiye'nin çeşitli bölgelerine servis ağı kurup pilot  bölgelerde bu servislerle müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermekteyiz. Elazığ, Gaziantep, Kayseri gibi şehirlerde bölgelerine hem servis hem de satış hizmeti veren bayilerimiz bulunmaktadır. Hedefsiz başarı olmayacağı için biz de hep bu mantık çerçevesinde planlarımız olmuştur. İstihdam ve kapasitemizi her geçen gün artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından dualar eşliğinde kurdele kesilerek Azim Vinç'in yeni iş yeri açıldı.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.