Aykut Kocaman’ın işaret ettiği 7. hafta

Aykut Kocaman’ın işaret ettiği 7. hafta

Sezonun ilk maçlarında galibiyet alamayan İttifak Holding Konyaspor’da teknik direktör Aykut Kocaman taraftarların sabırlı olmasını istemiş ve 7. hafta sonrasını işaret etmişti.


Deneyimli teknik adamın işaret ettiği 7. hafta maçı yarın Kasımpaşa ile oynanacak. Geride kalan 6 haftada istatistiklerde lider olan yeşil-beyazlı ekip bu haftayla birlikte bu başarılı grafiğinin meyvelerini almaya başlayacak.

PUAN ORTALAMAMIZ YÜKSELECEK DEMİŞTİ

Aykut Kocaman 3 haftalık beraberliğin ardından yaptığı açıklamada “ Oyun ile ilgili öngörüm şu; bugünkü şartlarda takımın ritim bulma dönemi 7. Haftayı bulacak. 7. Haftaya kadar boş geçireceğiz anlamında söylemiyorum bunu. Takımın ve hücumun pekleşmesi bu süreyi bulacak. Hem aramıza yeni katılanlar, hem geç form tutanlar göz önüne alındığında önümüzde böyle bir takvim var. Bu süreçten itibaren puan ortalamamız yükselecektir” ifadelerini kullanmıştı.

İSTATİSTİKLER SKORA YANSIYACAK

İttifak Holding Konyaspor’un sahadaki oyununu savunma futbolu olarak değerlendirenler geride kalan 6 maçta ilginç bir istatistik ile karşı karşıya kaldı. Son olarak Kayserispor’u sahasında 2-1 mağlup eden Konyaspor, ilk 6 haftadaki istatistikleri ile dikkat çekiyor. Verilere yansıyan rakamlara göre Konyaspor yaygın kanının aksine hücumcu yöne ile dikkat çekiyor.

RAKİP SAHADA EN FAZLA PASYA YAPAN TAKIM

İttifak Holding Konyaspor geride kalan 6 haftada rakip sahada en fazla pas yapan takım olarak bu konuda lider durumda. Yeşil-beyazlı ekip kendi sahasında ise pas sıralamasında 8. Sırada yer alıyor.

Konyaspor’un pas istatistikleri tüm yorumları alt üst ediyor. Toplam pasta Süper Lig’de 3. Sırada yer alan Yeşil-beyazlı ekip isabetli pasta da 3. konumda bulunuyor. 3. bölgede pas istatistiklerinde ise Yeşil Beyazlılar Süper Lig’de ikinci sırada.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum