Aykut Kocaman: Mario Gomez tam bir katil

Aykut Kocaman: Mario Gomez tam bir katil

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez'e övgüler yağdırdı.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, önceki gün Lig TV'deki "Pazartesi Futbolu" programının konuğu oldu.

F.Bahçe'nin eski hocası Kocaman, sarı-lacivertlilere iki gol atan Beşiktaşlı Mario Gomez'i değerlendirdi. Tecrübeli teknik adam, Süper Mario'yu 'Katil'e benzetti.

İşte Aykut Kocaman'ın sözleri:

ARTIK YAPABİLİRİZ DİYECEKLER

Bu galibiyet Beşiktaş'ı sezonun içinde tutan bir galibiyet oldu. Beşiktaşlı oyuncular artık 'Yapabiliriz' demeye başlamıştır. Bu özgüven tüm sezona yansıyacaktır.

MARİO GOMEZ TAM BİR KATİL

Gomez geldiğinde düşüncem şuydu. Hani ceza sahası içinde 'Katil' derler ya kendisi o tip bir oyuncu. Ceza sahasında içinde topla buluştuğu an, topu ağlara gönderme becerisi sayılı oyunculardan bir tanesi… Bu gollerin çok öğreneğini göreceğiz. Beşiktaşlı oyuncular, topu ne kadar ceza sahasına çabuk getirirse, Gomez de o kadar çok gol atacaktır. Ancak şunu da söylemek gerekiyor. Top ceza sahasına çıktığı andan itibaren Gomez gibi oyuncular, takım olarak taşınması zor bir hale gelebilir. Oyun içinde hareket kabiliyeti şimdilik iyi gözükmüyor. Ancak ceza sahası içine aktarıldığı andan itibaren işi çabuk bitirebilir. Mario Gomez'in durumunu Beşiktaş takımı belirleyecek. Sonra da Gomez, Beşiktaş'ın durumunu belirleyecek.

Oğuzhan ise çok yetenekli bir oyuncu. Geçen sezon onu biraz geriye attı. Ama bu sezon çıkış yaptı. Bu onun kariyeri açısından çok önemli. Türk futbolu açısında Oğuzhan'ın yükselişi çok önemli.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.