Aykut Kocaman:  Farkında bile değildim

Aykut Kocaman: Farkında bile değildim

Kayserispor maçıyla birlikte Süper Ligde 500. kez teknik direktör olarak sahaya çıkan İttifak Holding Konyaspor teknik adam Aykut Kocaman bu durumun farkında olmadığın ve sosyal medya ile öğrendiğini ifade etti

Süper Lig'in 6. haftasında Konyaspor, Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Bu maçın Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman için önemi ise bir başkaydı.

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kayserispor karşısında Süper Lig'de 500. kez bir maça çıkarken bunu başaran en genç teknik direktör oldu. 500. Süper Lig maçına 54 yaşında çıkan Aykut Kocaman, bu süreçte 214 galibiyet, 134 beraberlik ve 152 mağlubiyet aldı.

Süper Lig tarihinde 500. maçına çıkan önceki teknik direktörlerden Samet Aybaba 58, Yılmaz Vural 59, Şenol Güneş ise 64 yaşındaydı.

Başarıl teknik adam maç sonrasında kendisine sorulan‘Bugün kariyerinizdeki 500.maça çıktınız. Bu nasıl bir duygu?’ sorusuna , “Açıkçası sosyal medya olmasa bunun farkında bile değildim. Bu gerçekten uzun bir yolculuk. Ama benim için geçmişte de bugünde ve bundan sonra da önemli olan hizmet verdiğim camiaya elimden gelenin en iyisini yaparak katkı sağlamak. Bugün buradayım ve bir kez daha Konyaspor camiasına ve yönetimimize bana ve ekibime göstermiş oldukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum” cevabını verdi.

GALİBİYET 500. MAÇA NASİP OLDU

İttifak Holding Konyaspor, evindeki galibiyet hasretine son verdi. 8 aydır evinde kazanamayan yeşil-beyazlı ekip bu hasreti Kayserispor maçında sonlandırdı sarı-kırmızılı rakibini 2-1 mağlup eden yeşil-beyazlı ekip, iç sahada 10 maç sonra kazandı. Bu maçtan önce son olarak geçen sezonun 19. haftasında oynanan Antalyaspor maçında galip gelen Aykut Kocaman’ın ekibi, uzun süre sonra galibiyet sevinci yaşadı. Konyaspor, bu maçtan önce son 10 iç saha maçında 8 beraberlik ve 2 yenilgi almıştı. Aykut Kocaman’ın 500. maçına çıktığı Kayserispor karşılaşmasında alınan galibiyet hem 3 puan hasretini dindirdi hem de Kocaman’a bir hediye anlamı kazanmış oldu

SPOR SERVİSİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.