Aykut Kocaman  5.galibiyet avında

Aykut Kocaman 5.galibiyet avında

Bugün Rizespor’u ağırlayacak Konyaspor’da teknik direktör Aykut Kocaman takımının başında 14.maçına çıkacak. Bu sezon 13 maçta sadece 4 galibiyet alan Aykut Kocaman, Rizespor maçında 5.galibiyetini alıp çıkışa geçmek istiyor

Spor Toto Süper Lig’in 26.haftasında Atiker Konyaspor, Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman takımın başında 14.maça çıkacak. Aykut Kocamanlı Konyaspor, sahadan galip ayrılarak kötü gidişata dur demek istiyor.

KOCAMANLI KARTAL SON 6 MAÇINI KAZANAMADI

Ligde son 6 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Aykut Kocaman, Çaykur Rizespor maçına sıkı hazırlanıyor. Rakibin tüm açıklarını bulan deneyimli antrenör, etkili silahları ile Rizespor karşısında 3 puan hedefiyle çıkacak. Sakatlıkların üst üste gelmesiyle ligde düşüşe geçen Anadolu Kartalı, ligde son 6 maçını kazanamadı. Bursaspor, Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe ve Göztepe maçlarından sahadan beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlı temsilcimiz, Beşiktaş ve Kayserispor maçlarında sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

KOCAMAN İLE BURUK 3.RANDEVUDA

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Okan Buruk'a karşı son 3 maçı kaybetti. Atiker Konyaspor-Çaykur Rizespor karşılaşması teknik direktörlerin de mücadelesine sahne olacak. Aykut Kocaman ile Okan Buruk, bugünkü maçla birlikte 7. kez birbirlerine rakip olacak. Kocaman, genç teknik adama karşı şansı tutmuyor. 53 yaşındaki teknik adam, Okan Buruk’un takımlarına karşı şu ana kadar çıktığı 6 maçta 1 galibiyeti 1 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe, geçen sezon Akhisarspor yönetimindeki Akhisarspor’a tam 3 kez kaybetti. Manisa ekibi, söz konusu maçlarda ligde 1-0 ve 3-2’lik skorlarla rakibine kaybederken, Ziraat Türkiye Kupası finalinde de 3-2’lik sonuçla bir kez daha Fenerbahçe’ye üstünlük sağlamıştı.

AHMET SÜTCÜ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.