Aykut Ferah: İyi Futbol Oynayıp, Kazanmaya Başlayacağız

Aykut Ferah: İyi Futbol Oynayıp, Kazanmaya Başlayacağız

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü ve Yönetim Kurulu üyesi Aykut Ferah, ligde Kayseri Erciyesspor ile oynayacakları mücadelede iyi futbol oynayıp kazanmaya başlayacaklarını söyledi.Türkiye Kupası 3. tur maçında turu geçen taraf olmanın...

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü ve Yönetim Kurulu üyesi Aykut Ferah, ligde Kayseri Erciyesspor ile oynayacakları mücadelede iyi futbol oynayıp kazanmaya başlayacaklarını söyledi.

Türkiye Kupası 3. tur maçında turu geçen taraf olmanın sevincini yaşadıklarını belirten Aykut Ferah, kulübün internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, "Pazar günü 13.30'da ligde oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçına döndük. Yine önemli oyuncularımızın forma giyemeyeceği bu maç öncesinde, 4 sarı kart cezası nedeniyle Kıvanç Karakaş, sakatlıkları devam eden Ümit Korkmaz, Liban Abdi ve Kağan Söylemezgiller bu karşılaşmada takımdaki yerlerini alamayacak." diyerek, şu ifadelere yer verdi:

"Her şeye rağmen bu maçın öneminin bilincindeyiz. Mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşmaya çıkacağız. 3 puan şart. Moral ve motivasyonumuz en yüksek düzeyde. Uzun zamandır üst üste kazanamamanın şanssızlığını kıracağımıza ve sahamızda bu maçla birlikte kazanmaya başlayacağımıza inancımız tam. Gündüz maçı olması nedeniyle taraftarımızın bu karşılaşmaya daha yoğun ilgi gösterip tribünleri doldurmalarını bekliyoruz. Dolu tribünlerle taraftarımızın gücünü artık arkamızda görmek istiyoruz."

Türkiye Kupası 3. tur maçında Trabzon temsilcisini elemeleri hakkında da konuşan Ferah, "Yedek kalan bütün oyuncularımız şans buldu. İyi oyun sonrası, Sebat Proje Trabzon Akçaabat’ı 4-1 yenerek, kupada hedeflerimizden biri olan gruplara kaldık." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.