Aydın'da Hayatını Kaybeden Küçük Caner Toprağa Verildi

Aydın'da Hayatını Kaybeden Küçük Caner Toprağa Verildi

Aydın'da dün yaralı olarak bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 4 yaşındaki Caner Çerit, dün gece İmamköy Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Aydın'da dün yaralı olarak bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 4 yaşındaki Caner Çerit, dün gece İmamköy Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Geçen pazar günü sünnet düğünü yapılan Caner'in evindeki sevinç, yerini acıya bıraktı. Aile bugün taziyeleri kabul etti.

Yaşadığı acıyı yaşlı gözlerle anlatan babası Bayram Çerit, "Aydın'a gitmek için hazırlanıyorduk. Oğlum evin önünde oynuyordu. Dışarı çıktığımızda Caner'i evin önünde göremeyince panik halinde çevreyi aramaya başladık. Babam, metruk binanın içerisine girdiğinde Caner'i kanlar içinde bulmuş. Hemen bana haber verdiler. Çocuğum kan revan içerisindeydi. Hemen apar topar hastaneye yetiştirdim. Sanki yaşıyor gibiydi, 5-10 dakika sonra bir hemşire gelip kalp atışlarının iyi olduğunu söyledi. Çocuğum yaşadığı için Allah'ıma şükrettim ama 15 dakika sonra, 'Çocuğunuz öldü.' dediler. Olay anında karşılaştığımız manzaradan dolayı birisinin oğluma zarar vermiş olabileceği aklımıza geldi. Öyle bir şey yokmuş. Savcının ve adli tıbbın incelemesinde öyle bir şeye rastlanmamış. Çok şükür ki yok.” dedi.

Olay, dün Efeler ilçesi İmamköy Mahallesi, Gölcük mevkisinde meydana geldi. Evlerinin önünde oynayan 4 yaşındaki Caner Çerit kayboldu. Dedesi Cafer Çerit tarafından, 50 metre uzaktaki tarlanın içinde, kullanılmayan harabe binada boynundan ve bileğinden yaralı halde bulundu. Babası tarafından Atatürk Devlet Hastanesi'nde götürülen Caner kurtarılamadı. Çocuk, ailesinin isteği üzerine dün akşam saatlerinde defnedildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.