Aydın hocadan sevindiren haber geldi

Aydın hocadan sevindiren haber geldi

Göz Hekimi ve Türkmeneli Dernekler Federasyonu Başkanı Dr. Aydın Beyatlı’nın koronavirüs (Covid-19) testinin negatif çıktığını belirterek, şu an normal odada tedavisinin devam ettiğini söyledi

29 Mart 2020 tarihinde sosyal medya hesabından "Lütfen Evde Kal Türkiye. Görevimizin başındayız. Bugün Konya Numune Hastanesinde nöbet sırası bende" diyerek bütün sevdiklerine mesaj yollayan Göz Hekimi ve Türkmeneli Dernekler Federasyonu Başkanı Dr. Aydın Beyatlı'nın, dün rahatsızlanarak, tedavi altına alınmıştı. Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ile telefonda görüşen Dr. Aydın Beyatlı, “Çok şükür testlerim negatif çıktı. Dünden beri Türkiye’den, Irak’tan çok sayıda dostumuz ve sevenimiz durumumu merak ederek, telefonla bana ulaşmaya çalıştı. Allah’a şükürler olsun şu an durumum çok iyi. Beni arayıp merak eden, durumumu soran tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Herkese selamlarımı iletiyorum. Tüm dostlarımızdan sağlıklarına dikkat etmelerini istiyorum. Lütfen uyarıları dikkate alsınlar” dedi.

Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de şunları söyledi: “Aydın Beyatlı hocamıza acil şifalar diliyorum. Kendisiyle defalarca Irak Türkmenlerinin sorunlarıyla röportaj yaptım. Aydın hocam gerçek bir mücahit. Ömrünü Irak Türkmenlerinin haklı davasına adayan Aydın ağabeyin bir an önce aramıza dönmesini diliyorum. Merhaba Gazetesi ailesi olarak Aydın Beyatlı’ya acil şifalar diliyoruz.”

Merhabahaber.com

aydin-beyatli.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum