Aybastı Ve Niksar İlçeleri Arasında Gönül Bağı

Aybastı Ve Niksar İlçeleri Arasında Gönül Bağı

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Özdilek Özcan “Aybastı ve Niksar ilçeleri arasında gönül bağ...

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Özdilek Özcan “Aybastı ve Niksar ilçeleri arasında gönül bağı var” dedi.

Niksar Belediyesi’nde uzun yıllar görev yaptıktan sonra Ordu’nun Aybastı Belediye Başkanlığı görevine seçilen İzzet Gündoğar’a ziyaret düzenleyen Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Dönmezoğlu eşlik etti.

Ziyarette konuşan Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ı ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Aybastı ve Niksar’ın her zaman ortak çalışmalara imza atması için gerekli projeler düzenlediklerini belirten Başkan Gündoğar, ziyaretlerden dolayı Belediye Başkanı Özdilek Özcan ile Başkan Yardımcısı Fatih Dönmezoğlu’na teşekkür etti.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise yaptığı konuşmada Niksar ile Aybastı’nın gönül bağının bulunduğunu söyleyerek, her türlü ortak çalışmada var olacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından belediye başkanları birbirlerine ziyaret anısına hediye takdimlerinde bulundular.

Belediye ziyaretinin ardından Aybastılı vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkanı Özdilek Özcan, kendileri ile sohbet etti.

Belediye hizmetlerini gezen Başkan Özcan, çalışmalarından dolayı Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar’ı tebrik etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.