Ayakkabı hırsızları güvenlik kamerasına yakalandı

Ayakkabı hırsızları güvenlik kamerasına yakalandı

Konya’da 10 katlı bir siteden ayakkabı hırsızlığı yaptığı iddia edilen 2 şüphelinin binaya giriş çıkışı sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 20.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Nişantaş Mahallesi Sadabat Sokak’taki bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, peş peşe gelen şikayetler üzerine site yöneticisi Yılmaz Aygün (58) güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Aygün, görüntülerde binaya boş ellerle ve rahat tavırlarıyla giren 2 şüphelinin asansörü kullanmasının ardından ayakkabı dolu poşetlerle çıktığını görünce polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, yapılan incelemelerde farklı dairelerin kapıları önündeki yaklaşık 10 çift markalı ayakkabının çalındığını tespit etti.

Daha önce sitede çok sayıda ayakkabı hırsızlığı olayının yaşandığını kaydeden site yöneticisi Aygün, “Ayakkabı hırsızlarından artık bıktık. Bu olay dördüncü veya beşinci hırsızlık olayı. Site sakinleri tamamen muzdarip bu işten. Bugün yine 10. kattan başlayarak ayakkabıları toplayıp gitmişler. Herkesin özellikle kaliteli ayakkabılarını seçiyorlar. Bu adamlar bir an evvel nasıl yakalanırsa yakalansın. Bütün site sakinleri muzdarip. Kapıcımız geldi, 'Yılmaz Bey ayakkabı hırsızlığı var' dedi. Bilgisayara baktık. O saatler arasında kimin yaptığını gördük. Daha sonra yukarıdan aşağıya kadar şikayetler başladı. Aşağı yukarı 5-6 kişinin ayakkabıları çalınmış. Şu anda apartmandan giden 2 poşet dolusu ayakkabı. Haliyle emniyete haber verdik. Şu anda ilgileniyorlar. İnşallah yakalanırlar da bu iş biter artık” şeklinde konuştu. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.