Ayakkabı devi GLR mağazacılık iflas etti

Ayakkabı devi GLR mağazacılık iflas etti

Yurtiçi ve yurtdışı şubeleriyle ayakkabı sektörün önemli oyuncularından biri olan GLR Mağazacılık, iflas erteleme istedi.

Antalya'nın bir çok ilçesinde Galeria adında ayakkabı satış mağazaları bulunan GLR Mağazacılık Pazarlama Ticaret A.Ş. iflas erteleme istedi. Temeli 22 yıl kadar önce atılan markanın yurtdışında da şubeleri bulunuyordu.

Şirketin iflas erteleme başvurusu Antalya 7. Ticaret Mahkemesi’nde görülüyor. Mahkeme şirkete İsmail Koca’yı geçici kayyum olarak atadı.

22 YILLIK GEÇMİŞİ VAR

Ahmet ve İbrahim Yıldırım’ın sahibi oldukları Galeri’a, Antalya’nın en önde gelen ayakkabı satış noktalarından biri olarak biliniyor.

Ayakkabıcılığı 1992’de 40 metrekarelik bir dükkanda başlayan Ahmet Yıldırım ve İbrahim Yıldırım zaman içinde işlerini büyüttü. Galeria'nın Antalya genelinde 9 şubesi bulunuyor.

ANTALYA'NIN EN ÖNEMLİ AYAKKABICISI

Şirket yetkilileri, Antalya bölgesinin yüzde 34'üne kendilerinin ayakkabı sattıklarını açıklamıştı.

Galeri için, İstanbul, Konya, Manisa’da üretim atölyeleri bulunuyordu. Galeri’nın Moskova ve Moldova’da da mağazaları bulunuyordu.

100 MAĞAZALI ZİNCİR DE İFLAS ERTELEME İSTEDİ

Antalya'nın’nın alışveriş marketler zinciri Genpa da (Genyapı Mühendislik Hizmetleri İnşaat Gıda Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş.) kayyuma devredilmişti. Şirketin iflas erteleme davası sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.