Ay-yıldızlılar Son Maçına Çıkıyor

Ay-yıldızlılar Son Maçına Çıkıyor

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubundaki 10. ve son maçında bugün akşam saat 21.45'de İzlanda'yı konuk edecek. Torku Arena'daki karşılaşmayı İtalyan Rocchi yönetecek

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 10. ve son maçında bugün akşam İzlanda ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu'nda saat 21.45'de başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi yönetecek. Elenito Di Liberatore ve Mauro Tonolini'nin yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Andrea Padovan, ilave yardımcı hakemleri ise Antonio Damato ve Carmine Russo olacak. A Grubu'nda oynanacak günün diğer maçlarında Hollanda ile Çek Cumhuriyeti, Letonya ile Kazakistan karşı karşıya gelecek. Milliler, İzlanda karşısında 1 puan alması halinde 3'üncülük yarışı verdiği Hollanda'nın Çek Cumhuriyeti karşısında aldığı sonuca bakmaksızın Play-off'a yükselecek.

TÜRKİYE, İZLANDA İLE 9. RANDEVUDA

A Milli Takım, bugün İzlanda ile tarihindeki 9. maçına çıkacak. A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri A Grubu 10. maçında yarın İzlanda ile karşılaşacak. Ay-yıldızlı ekip, İzlanda ile şimdiye kadar oynadığı 7'isi resmi, 1'i özel toplam 8 karşılaşmalarda; 1 galibiyet, 2 beraberlik alırken, 5 kez de yenildi. Milliler, bu karşılaşmalarda attığı 9 gole karşılık, kalesinde 15 gol gördü.

En iyi 3. olma ihtimali var

EURO 2016 Grup Elemeleri’nde bugün son maçını oynayacak olan A Milli Takım'ın en iyi 3. olarak Fransa'ya doğrudan giden 19. ekip olma ihtimali bulunuyor. A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Grup Elemeleri A Grubu son maçında bugün İzlanda ile karşılaşacak. Rakibinden 1 puan alması halinde Play-Off’a kalmayı garantileyecek olan millilerin, Fransa 2016’ya doğrudan katılma ihtimali de bulunuyor. 2016 Elemeleri statüsüne göre, 9 grupta grubu ilk 2 sırada tamamlayan 18 takım doğrudan Fransa’da yer almayı garantileyecek. 19. takım ise 3. sırada yer alan takımlardan en yüksek puan toplayan ülke olacak. Yapılacak bu hesaplama da ise grubu sonunca tamamlayan takımlar ile yapılan karşılaşmalar değerlendirmeye alınmayacak. Buna göre ay-yıldızlı ekibin, Ukrayna, Slovakya ve Kazakistan'dan gelecek sonuçlara göre en iyi 3. olarak Fransa’ya doğrudan gitme ihtimali de bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.