Avukat Özdemir: Validebağ'da Durdurma Kararı Devam Etmektedir

Avukat Özdemir: Validebağ'da Durdurma Kararı Devam Etmektedir

Üsküdar Validebağ Korusu’nun yanındaki inşaat önünde eylemcilerin bekleyişi, yağmur ve soğuk havaya rağmen bu gece de devam ediyor. Eylemciler, çevre sakinleri ve Üsküdar Belediyesi arasında anlaşma sağlanmasından sonra inşaat önünde...

Üsküdar Validebağ Korusu’nun yanındaki inşaat önünde eylemcilerin bekleyişi, yağmur ve soğuk havaya rağmen bu gece de devam ediyor. Eylemciler, çevre sakinleri ve Üsküdar Belediyesi arasında anlaşma sağlanmasından sonra inşaat önünde avukat Gülsün Özdemir gurup adına basın açıklaması yaptı.

Gülsüm Özdemir aralarında eski İstanbul Belediye başkanlarından Ali Müfit Gürtuna’nın da bulunduğu çevre sakinlerinden bir grup temsilci, ilçe kaymakamı ve ilçe belediye başkanı ile bir görüşme yaptığını söyledi. Özdemir, “ Yürütmeyi durdurma kararı davalı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 27.10.2014 tarihinde mahkemeye yürütmeyi durdurmaya ilişkin cevapları sunulmuştur. Bu aşamada inşaatı durdurarak, hukuka ve mahkeme kararlarına saygısından dolayı Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen’e teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Eylemcilerin koru girişindeki bekleyişlerini sürdürüyor. Eylemciler yağmurdan çadırlara sığınarak korunuyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.