Avrupa’ya daha genç gidecek

Avrupa’ya daha genç gidecek

Yeni sezonda tarihinde ilk kez Avrupa’da boy gösterecek Atiker Konyaspor bu arenaya genç bir kadro ile gitmeyi hedefliyor.

Yeni sezonda  tarihinde ilk kez Avrupa’da boy gösterecek  Atiker Konyaspor bu arenaya genç bir kadro ile gitmeyi hedefliyor. Aykut Kocaman’ın mücadeleci ve koşan sistemine uygun transferler yapmaya çalışan yeşil-beyazlı yönetim özellikle genç isimler üzerinde duruyor.  Son 2 sezonda yaptığı genç transferlerle adından sıkça söz ettiren Atiker Konyaspor, geleceği düşünerek yatırımlarını sürdürüyor. Atiker Konyaspor, transfer sezonunun açıldığı ilk günde 2 dış transfere imza attı. İlk olarak Kayserispor ile sözleşmesini fesheden 25 yaşında ki kaleci Abdülaziz Demircan ile sözleşme imzalayan Atiker Konyaspor, son olarak Standard Liege'den 21 yaşında ki Deni Milosevic'i transfer etti.   

Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcimiz Atiker Konyaspor gençleşmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon yaz transfer döneminde yaptığı transferlerle 27.1 yaş ortalamasıyla sezona 'merhaba' diyen Atiker Konyaspor, devre arasında yaptığı 4 transferler yaş ortalamasını 27.1'den 26.2'ye çekmeyi başardı. Devre arasında Uğur İnceman, Vedat Bora, Ciprian Marica, Ömer Şişmanoğlu, Dossa Junior, Mario Felgueiras gibi isimlerle yollarını ayıran temsilcimiz Atiker Konyaspor, 6 isimin yerine 4 ismi transfer etti. Devre arasında Barry Douglas, Nejc Skubic, Emre Selen ve Amir Hadziahmetovic gibi isimleri transfer eden temsilcimiz Atiker Konyaspor sezon başında 27.1 olan yaş ortalamasını gerçekleştirdiği 4 transferle 26.2 yaş ortalamasına çekmeyi başardı.  Yeni sezon öncesinde ise Kayserispor ile sözleşmesini fesh eden 25 yaşında ki kaleci Abdülaziz Demircan ile Standard Liege'den Deni Milosevic'i transfer etti.  Atiker Konyaspor bu transferlerle yaş ortalamasını 25.8’e çekerken  bu ortalamayı daha da düşürmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.