Avrupa'da biz de varız

Avrupa'da biz de varız

Ahmet Baydar: Kazanma alışkanlığımızı yeniden edinebilmek için son derece önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Takımımıza güveniyoruz. Vitoria'yı eli boş göndererek ‘Avrupa’da biz de varız’ demek istiyoruz

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar Akhisarspor karşısında alınan galibiyeti ve UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak Vitoria Guimaraes maçını değerlendirdi.

ZORLU RAKİPLERLE KARŞILAŞTIK

Basın Sözcüsü Ahmet Baydar “İlk beş haftada özellikle deplasmanda zorlu rakiplerle karşılaştık ve ne yazık ki bu takımlarla yaptığımız müsabakalardan istediğimiz sonucu elde edemedik. Ancak sezon başında söylediğimiz gibi çıkış yapabilmek için Akhisar ile oynayacağımız karşılaşma önemliydi. Üzerine bir süredir kazanamamanın verdiği psikolojik baskıyı da koyarsak ne denli önemli bir karşılaşma olduğunun bilincindeydik. Net bir skorla derin bir nefes aldığımızı söyleyebiliriz. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. İyi bir takımız bunu yakında aldığımız skorlarla perçinlemeye gayret edeceğiz. Bu galibiyetin üstüne yeni galibiyetler ekleyerek öz güvenimizi artırıp, tıpkı geçtiğimiz senelerde olduğu gibi içerde ve dışarıda korkulan, tedbir alınan bir takım olacağız. Bu vesile ile Akhisar karşılaşmasında büyük fedakarlık yaparak ve sahada görevini layıkıyla yerine getirerek ne kadar profesyonel bir futbolcu olduğunu bir kez daha kanıtlayan takımızın değerli futbolcusu Ömer Ali Şahiner’e yeniden başsağlığı ve sabır diliyorum” ifadelerine yer verdi.

MİLLETİMİZİ GURURLANDIRACAĞIZ

Perşembe akşamı oynayacakları UEFA Avrupa Ligi’nde Perşembe akşamı Vitoria Guimares maçı içinde düşüncelerini açıklayan Baydar “Kazanma alışkanlığımızı yeniden edinebilmek ve futbolcularımızın kendilerine olan güvenlerini kalıcı hale getirebilmek için son derece önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Portekiz temsilcisini kapalı gişe olmasını beklediğimiz karşılaşmada eli boş göndererek ‘Avrupa’da biz de varız’ demek istiyoruz. Taraftarımızın büyük desteğiyle hem camiamızı hem de milletimizi sevindirmeyi, gururlandırmayı hedefliyoruz. Perşembe gecesi sahaya çıkacağız ve bize yakışan bir futbol oynayarak istediğimiz sonucu elde edeceğiz” dedi.

TARAFTARA TARİHİ ÇAĞRI

Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar açıklamasında taraftara tarihi bir çağrıda bulundu. Baydar çağrısında şu sözlere yer verdi: “Atiker Konyaspor çok önemli ve bir o kadar da zorlu bir süreçten geçiyor. Geçmişte yaşadığımız benzer olaylarda kulübün en önemli mihenk taşı olan, yeşil beyazlı renklere ve armaya bağlılığını her fırsatta ortaya koyan, desteğini hiçbir zaman takımımızın üzerinden eksik etmeyen taraftarımıza bir kez daha tarihi bir sorumluluk düşmektedir. Kulüp olarak geldiğimiz noktada itici gücümüz taraftarımız olmuştur. Bu güç, Vitoria Guimaraes ile oynayacağımız önemli karşılaşmada da takımımızın performansını önemli oranda etkileyecektir. Bu vesile ile UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk galibiyetimizi hep birlikte büyük bir coşkuyla kutlamak ve başarıya ortak olmak için maçın son düdüğü çalana kadar büyük taraftarımızı Konyaspor’umuzun menfaatleri doğrultusunda kenetlenmeye davet ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.