Avrupa Şampiyonası başlıyor

Avrupa Şampiyonası başlıyor

03-11 Temmuz 2017 tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek U17 Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası basın toplantısı yapıldı.

 

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından 03-11 Temmuz 2017 tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek U17 Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası basın toplantısı yapıldı.

Konya Büyükşehir Belediye Spor ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Avrupa Voleybol Konfederasyonu Süpervizörü Margaret Ann Fleming, Türkiye Voleybol Federasyonu Asbaşkanı Ahmet Göksü, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Konya Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Cevdet İşbitirici, U17 Erkek Voleybol Milli Takım Antrenörü Hüseyin Düzceler ve Milli Takım Kaptanı Berkün Eber Üstündağ katıldı.

1.Grupta ev sahibi Türkiye’nin yanı sıra Bulgaristan, Finlandiya, Hollanda, Sırbistan, ve Yunanistan yer alırken, 2.grupta ise Çek Cumhuriyet, Belarus, Belçika, İspanya, İtalya ve Rusya mücadele edecek.

Konya Büyükşehir Belediye Spor ve Kongre Merkezinde oynanacak karşılaşmalara tüm sporseverler davet edilerek birbirinden zevkli mücadelelere şahitlik edip,  Milli Takıma da itici bir güç olmaları istenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.