Avrupa Ligi’nde Dinamo Moskova Galibiyetle, Krasnodar İse Beraberlikle Başladı

Avrupa Ligi’nde Dinamo Moskova Galibiyetle, Krasnodar İse Beraberlikle Başladı

UEFA Avrupa Ligi grupları ilk maçlarında Rusya temsilcilerinden Dinamo Moskova deplasmanda Panathinaikos’u 2-1 yenerken, Krasnodar ise konuk olduğu Lille ile 1-1 berabere kaldı.Yunan takım Panathinaikos’a konuk olan Dinamo Moskova ilk maçına üç...

UEFA Avrupa Ligi grupları ilk maçlarında Rusya temsilcilerinden Dinamo Moskova deplasmanda Panathinaikos’u 2-1 yenerken, Krasnodar ise konuk olduğu Lille ile 1-1 berabere kaldı.

Yunan takım Panathinaikos’a konuk olan Dinamo Moskova ilk maçına üç puanla başladı. Maçın ilk yarısının 40. dakikasında Aleksandr Kokorin ile öne geçen Moskova ekibi, ikinci yarının 49. dakikasında Aleksey İonov ile farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın 63. dakikasında ev sahibi ekip Athanasios Dinas ile farkı bire indirse de Dinamo Moskova skoru koruyarak deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı.

Avrupa’da fazla tecrübesi bulunmayan Krasnodar ise Fransa temsilcisi Lille ile berabere kalarak zorlu sayılabilecek deplasmandan bir puanla döndü. Maçın 35. dakikasında Ricardo Laborde ile öne geçen Krasnodar, 63. dakikada Simon Kjaer’in golüne engel olamadı.

Dinamo Moskova bir sonraki maçını 2 Ekim’de Hollanda’nın PSV takımı ile kendi sahasında oynayacak. Krasnodar ise yine 2 Ekim’de İngiliz Everton takımını konuk edecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.