Avrupa gazisi moral arıyor

Avrupa gazisi moral arıyor

Avrupa’dan elenen Atiker Konyaspor bugün sahasında Avrupa’da tur şansını son maça bırakan Osmanlıspor ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadeleyi Özgür Yankaya yönetecek

Spor Toto Süper Lig'de 12. haftanın kapanış maçında Atiker Konyaspor  bugün sahasında Osmanlıspor ile karşı karşıya gelecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve İsmail Şencan yapacak. Mücadelenin 4.hakemi ise Koray Gençerler. Karşılaşma, UEFA Avrupa Ligi'nde yer alan iki ekibin mücadelesine sahne olacak.

LİGDEKİ ÇIKŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Deplasmanda Shakhtar Donetsk’e mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi defterini kapatan Atiker Konyaspor, tamamen lige odaklandı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Gaziantepspor’u yenerek bu sezon ilk kez üst üste 2 maç kazanan Anadolu Kartalı, galibiyet serisini sürdürmeyi planlıyor. Temsilcimiz, ligin güçlü ekiplerinden Osmanlıspor’u yenerek puanını 19’a çıkarmak amacında. İlk yarı hedefini 25 puan olarak belirleyen temsilcimiz, taraftarının önünde puan kaybı yaşamak istemiyor.

İKİ TAKIM ARASINDA 13. RANDEVU

Atiker Konyaspor ile Osmanlıspor  bugün Spor Toto Süper Lig'de 13.randevularına çıkacak. Atiker Konyaspor ile Osmanlıspor arasında daha önce oynanan 12 Süper Lig maçında Başkent ekibinin galibiyetlerde üstünlüğü göze çarpıyor. Oynanan 12 maçta Konyaspor 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Temsilcimiz rakibine son 3 maçta yenilmedi. Konya'da oynanan 6 maçta ise temsilcimiz sadece 1 galibiyet alabildi. Geçen sezon Ankara'da oynanan maçı Atiker Konyaspor 2-1 kazanırken, Konya'daki maç 1-1 sona erdi.

ÖMER ALİ SINIRDA

Atiker Konyaspor'da Osmanlıspor maçı öncesi Ömer Ali Şahiner sınırda bulunuyor. Atiker Konyaspor’un başarılı oyuncusu Ömer Ali Şahiner, kart sınırında bulunuyor. Başarılı oyuncu, Osmanlıspor ile oynanacak maçta sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek. Spor Toto Süper Lig’de daha önce oynanan Beşiktaş, Antalyaspor ve Adanaspor maçlarında sarı kart gören 24 yaşındaki oyuncu, bugün oynanacak Osmanlı maçında kart görmesi durumunda bir sonraki hafta oynanacak Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

ALİ ÇAMDALI YOK

Atiker Konyaspor’da  Ukrayna’da  Shaktar Donetsk’e karşı oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında aldığı darbe sonucu burnu kırılan takım kaptanı   Ali Çamdalı zorlu Osmanlıspor maçında forma giyemeyecek. Sakatlıkları düzelen Jagos Vukovic ve Jens Jonsson ise şans verilmesi halinde forma giyebilecek.

OSMANLI’DA HEDEF GALİBİYET

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Aytemiz Alanyaspor'u mağlup ederek, 6 maçlık galibiyet özlemine son veren başkent temsilcisi, Konya'da da 3 puanı hedefliyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde Romanya temsilci Steaua Bükreş'e yenilerek gruptan çıkma şansını son maça bırakan Osmanlıspor'da sarı kart cezalısı Ndiaye, Atiker Konyaspor'a karşı forma giyemeyecek.

Takımının 5 golle en skorer ismi olan Ndiaye'nin dışında sakatlıkları bulunan Engin Bekdemir, Tugay Kacar ve Koray Altınay da bu maçta görev yapamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.