Avcılar'da Bir Alışveriş Merkezi Silahla Tarandı

Avcılar'da Bir Alışveriş Merkezi Silahla Tarandı

Avcılar'da kimliği belirsiz kişiler bir alışveriş merkezini uzun namlulu silahlarla taradı. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken alışveriş merkezi girişinde maddi hasar meydana geldi. Olay gece saat 04.30 sıralarında Saadetdere Mahallesi'nde...

Avcılar'da kimliği belirsiz kişiler bir alışveriş merkezini uzun namlulu silahlarla taradı. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken alışveriş merkezi girişinde maddi hasar meydana geldi.

Olay gece saat 04.30 sıralarında Saadetdere Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uzun namlulu silah taşıyan ve 3 kişi olduğu öğrenilen kimliği belirsiz kişiler, alışveriş merkezi önüne geldi. Şahıslar alışveriş merkezine rast gele ateş açtı. Açılan ateş sonucu iş merkezinin giriş kapısı, camları ve kolonlarına kurşun isabet etti.

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, iş merkezinde maddi hasar oluştu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yerde çok sayıda uzun namlulu silah kovanı buldu. Olayın yaşandığı alanı güvenlik şeridine alın polis ekipleri inceleme başlattı. Olayı gerçekleştiren şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.