Avcı sezonudeğerlendirdi

Avcı sezonudeğerlendirdi

Teknik Direktörü Alper Avcı, 2017-2018 sezonunu değerlendirdi. Sezonu iyi bir yerde tamamladıklarını kaydeden teknik direktör Alper Avcı, “Sezon başı yeni kurulan bir ekip

Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, 2017-2018 sezonunu değerlendirdi. Sezonu iyi bir yerde tamamladıklarını kaydeden teknik direktör Alper Avcı, “Sezon başı yeni kurulan bir ekip. Geçen seneden giden oyuncular, bu sene 22 tane gelen oyuncu, yaş ortalaması 20 ve bu oyuncuların daha önce % 95'inin ciddi sayıda bir profesyonel liglerde müsabakası yok. Dönüp baktığınız zaman sezon başında fikstür çekildiğinde grupta düşecek ilk takım olarak biz gösteriliyorduk kamuoyunda. Ama oyuncuların potansiyelleri olduğunu biz her zaman söyledik, bize sadece zaman gerekiyordu. Kolay değil yeni kurulan bir takım. Sağ olsun yönetimimiz, bize o sabrı gösterdi ve şuanda bulunduğu konum itibariyle play-off’u 5  puanla kaçırdık. Belki bir Sakarya, Bandırma final niteliğindeki maçlarda galip gelebilseydik play-off’un içinde olabilirdik. Play-off’a çıksaydık belki ben inanıyorum play-off’un en şanslı ekibi olabileceğimizi düşünüyordum.

KONYASPOR'A GİDECEK OYUNCULARIMIZ VAR

Artık sezon bitti. Sakatlık vermedik en önemlisi. Ciddi anlamda oyuncuların gelişimi var. Hepsine şans verdik. Takımda süre almayan oyuncumuz yok, yani A’dan Z’ye bütün oyuncularımıza şans verdik. Onlarında saha içerisinde bu 34 haftalık periyotta ki yaptıkları, bizim tarafımızdan Konyaspor tarafından değerlendirilecek. Ona göre inşallah gönül ister, bu takımdaki bütün oyuncularla devam edelim bir-iki takviyeyle çok kafa karıştırmadan önümüzdeki sene şampiyonluğun en güçlü adayı olacağını ben kendi adıma iddia ediyorum. Allah nasip ederse. Fakat önce Konyaspor'a gidecek oyuncularımız var, benim tahminim. PTT Ligine transfer olacak oyuncularımız var. Burada çok mutluyuz, huzurluyuz fakat ortada bir realite var. Sezon sonu yani 31 Mayıs itibariyle sözleşmem bitiyor. Konyaspor inşallah sıkıntı yaşamadan ligde kalacak, Allah nasip ederse o zaman bizimle alakalı, kulübümüzle alakalı  süreç  işleyecek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.