Avcı: Lige hazır girmek istiyoruz

Avcı: Lige hazır girmek istiyoruz

Mustafa Alper Avcı, "Pendikspor maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Genç bir kadromuz var. Yaş ortalamamız 20.7. İnşallah son hazırlıklarımızı yapıp lige hazır olarak girmek istiyoruz" dedi

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek Anadolu Selçukspor, ligin ilk haftasında evinde konuk edeceği Pendikspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Mustafa Alper Avcı, yaptığı açıklamada yeniden evlerine döndükleri için mutlu olduğunu ifade etti.

BÜTÜN OYUNCULARA ŞANS VERDİK

Üç aşamalı kamp dönemini geride bıraktıklarını ve Pendikspor ile oynanacak sezonun ilk hafta maçı için hazırlıkların artık Konya’da süreceğini belirten Anadolu Selçukspor teknik direktörü Mustafa Alper Avcı, “Konya'da ilk aşama çalışmalarımızı yapmıştık. Burada adaptasyon ve kaynaşmanın yanı sıra oyuncuların fiziksel olarak hem dayanıklılık hem de kuvvet testlerini tamamladık. Daha sonra ikinci etap çalışmalarımızı Erzurum'da gerçekleştirdik. Burada biraz daha oyuncuların dayanıklılığını artırıcı, fiziksel kapasitelerini artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirdik. Afyon'da yaptığımız son kamp döneminde ise daha fazla taktiksel ve maç ağırlıklı bir kamp dönemi geçirdik. Biz o maçlarda bütün oyuncularımıza şans vermeye gayret ettik. Karşılaşmanın her iki devresinde farklı kadrolarla sahaya çıkmaya çalıştık" dedi.

GENÇ OYUNCULARDAN KURULUYUZ

"Yeni kurulan bir ekibiz ve genç oyunculardan kuruluyuz" diyen Mustafa Alper Avcı, "Oyunculardan saha içerisinde bizim beklentilerimizi ne şekilde cevap vereceğini görme açısından bu karşılaşmalar önemliydi. Onları farklı mevkilerde, farklı taktiklerle oynatarak neler verebileceklerini görmeye çalıştık. Bu nedenle hazırlık maçlarında alınan skorlardan ziyade bizim için sahada beklentilerin ne kadarının karşılandığını görmek önemliydi ve gayet olumlu geçti. Bu sezon fiziksel olarak güçlü, oyunsal anlamda ise saha içerisinde ne istediğini bilen, takım bütünlüğü içerisinde hareket eden oyunu her iki yönde de oynayabilen bir ekip olmayı planlıyoruz. Elimizdeki oyuncular da bu düşünceye müsait. Hemen hemen bütün oyuncularımız iki yönlü oynayabiliyor. Şu anda yaş ortalaması 20.7. Bu da önemli bir kriter. Geçtiğimiz sezondan sözleşmesi devam eden takımımızın ağabeyleri var, Mücahit, Gökhan, Ahmet Önay gibi. İnşallah son hazırlıklarımızı yapıp lige hazır olarak girmek istiyoruz” sözlerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.