Avantajla dön Kartalım

Avantajla dön Kartalım

Atiker Konyaspor, bugün Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Sivasspor'a konuk olacak.

Atiker Konyaspor, bugün Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Sivasspor'a konuk olacak. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 18.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Yeşil-beyazlılar rakibini yenerek Konya'ya avantajlı sonuçla dönmek istiyor,3

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Atiker Konyaspor, bugün Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında TFF 1.Lig ekiplerinden Sivasspor'a konuk olacak.  Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 18.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını; Serkan Çimen ve Serkan Ok yapacak. Kaşılaşmanın dördüncü hakemi ise Murat Öz.

KARTAL AVANTAJLI DÖNMEK İSTİYOR

Dün Kayacık Tesisleri'nde saat 11.00'de gerçekleştirdiği antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Atiker Konyaspor, özel uçakla Sivas'a giderek kampa girdi. Maç saatini beklemeye başlayan yeşil-beyazlılarda tek hedef iyi netice. Atiker Konyaspor, Sivas'ta iyi bir sonuç alarak Konya'ya avantajlı sonuçla dönmek istiyor.

33.RANDEVU

Sivasspor ile Atiker Konyaspor bugün 33.kez karşı karşıya gelecek. Daha önce 32 kez karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde Atiker Konyaspor'un üstünlüğü bulunuyor. Atiker Konyaspor, Sivasspor ile oynadığı 32 maçın 12'sinde sahadan galibiyetle ayrılırken 10 ise beraberlikle sonuçlandı. 10 maçı ise Sivasspor kazandı.

SİVASSPOR EVİNDE ÜSTÜN

Bugün Atiker Konyaspor'u 18.kez evinde ağırlayacak olan Sivasspor, evinde Konyaspor'a karşı bariz üstünlüğü bulunuyor. Sivasspor evinde oynadığı 17 maçın 9'unu kazanma başarısı gösterirken 6 maç ise beraberlikle sonuçlandı. 2 maçı ise Atiker Konyaspor kazandı.

KUPADA 2.KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEKLER

Sivasspor ile Atiker Konyaspor, bugün Ziraat Türkiye Kupası'nda ikinci kez karşı karşıya gelecek. Daha önce Sivasspor ile Atiker Konyaspor 2008-2009 sezonunda Türkiye Kupası C Grubu 3.maçında 4 Eylül Stadyumu'nda  karşıya karşıya geldi. Mücadeleyi Sivasspor Pini Balili'nin attığı golle 1-0 kazanmıştı.

SİVASSPOR'DA TANIDIK 2 İSİM

Bugün Sivasspor ile oynayacak olan Atiker Konyaspor, tanıdık isimlere karşı mücadele edecek. Sivasspor'da teknik direktörlük görevini üstlenen Mesut Bakkal ile Sivasspor'da forvet mevkiinde yer alan Gekas daha önce yeşil-beyazlı forma altında çeşitli görevlerde yer aldı. Sivasspor'da teknik direktörlük görevi üstlenen Mesut Bakkal, 2013-2014, 2014-2015 sezonlarında Konyaspor'da teknik adam olarak görev yapmıştı. Sivasspor'da oynayan deneyimli forvet oyuncusu Theofanis Gekas ise yeşil-beyazlı forma altında 2013-2014 sezonunda forma giymişti.

3.KEZ DÜDÜK ÇALACAK

Atiker Konyaspor'un Sivasspor ile oynayacağı mücadeleyi yönetecek olan hakem Hüseyin Göçek, bu sezon Atiker Konyaspor'un 3.kez bir maçını yönetecek. Göçek, daha önce Atiker Konyaspor'un Antalyaspor'u 3-1, Gaziantepspor'u ise 3-0 yendiği maçlarda orta hakem olarak görev yapmıştı.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.