Av tüfeğiyle vurulan bir kişi hastaneye kaldırıldı

Av tüfeğiyle vurulan bir kişi hastaneye kaldırıldı

Konya’da kız alma mevzusundan dolayı aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki aile arasında çıkan kavgada bir kişi av tüfeğiyle vurularak yaralanırken, bir kişi de darp edildi.

Olay, akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Şeker Murat Mahallesi Beyşehir Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden aralarında kız alıp verme mevzusundan dolayı aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki aile üyeleri Beyşehir Caddesi üzerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine 29 yaşındaki Numan K. eline aldığı av tüfeği ile Ömer A’yı karın boşluğundan ve sol kolundan yaralarken, Veli K. ise darp edildi. Olayı gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerini arayarak haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahale sonrası yaralılar ambulanslarla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay yerine gelerek çevrede güvenlik önlemi alan polis, şüpheli Numan K’yi av tüfeği ile birlikte yakalayıp gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.