Atletizmin Mali Genel Kurulu Yapıldı

Atletizmin Mali Genel Kurulu Yapıldı

Atletizm Federasyonu'nun 2. Mali Genel Kurulu Ankara'da yapıldı. Buna göre federasyonun 2015 yılı bütçesi 26 milyon 800 bin, 2016 yılı bükçesi ise 29 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar,...

Atletizm Federasyonu'nun 2. Mali Genel Kurulu Ankara'da yapıldı. Buna göre federasyonun 2015 yılı bütçesi 26 milyon 800 bin, 2016 yılı bükçesi ise 29 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar, Türk atletizminin en kısa zamanda iyi bir yere geleceğini belirterek, "Burhan Felek ile ilgili sıkıntı içerisindeyiz. İstanbul büyük sorun. Pist ve saha sorun, ancak bu sorunları çözmek adına önemli adımlar atıyoruz. İstanbul'da en az 7 tane daha atletizm sahası yapma gayreti içerisindeyiz. Kimse bu sahaları yapmak için 20 dönüm araziyi vermek istemiyor. Federasyon olarak doping yüzünden sporcu ve antrenör konusunda sıkıntımız oldu. Biz bir yıldır buradayız. Bir yılda atletizmde ne sporcu yetişir ne de yok olur. Ben atletizme hizmet eden herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Avrupa Atletizm Federasyonu tarafından bu yıl verilen 'Atletizme Hizmet" ödülleri de genel kurulda dağıtıldı. Selahattin Yıldız, Edip Akarsu ve Zeynep Batar Avrupa Türk ve Avrupa Atletizmine katkılarından dolayı plaketlerini Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya'dan aldılar.

Ayrıca atletizme bugüne kadar hizmet eden eski federasyon başkanları ile antrenörler de federasyon tarafından plaketle ödüllendirildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.