ATİKER’den erken teslimat

ATİKER’den erken teslimat

Ömer Atiker Mimarlık tarafından yapımı gerçekleştirilen Atiker 3 Sanayi Sitesi’nde işyerleri sahiplerine taahhüt edilen süreden on ay daha erken teslim edildi.

ÖMA Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ömer Atiker Mimarlık A.Ş tarafından yapımı gerçekleştirilen Atiker 3. Sanayi Sitesi’nin anahtar teslim törenine çok sayıda davetli ve işyeri sahibi katıldı. Ömer Atiker Mimarlık Satış Müdürü Mehmet Yenikaynak, Atiker 1 ve 2 Sanayi Siteleri’nin yapımından sonra başlanan Atiker 3 Sanayi Sitesi’ni vaat edilen tarihten on ay öncesinde tamamlamanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “Yeni sanayi sitemizde yer alan 261 işyerinin anahtarlarını sahiplerine teslim ettik. Ülke ekonomisine hem üretim hem de yatırım anlamında katkılarımızı sürdürmenin mutluluğu içerisindeyiz” diye konuştu. Konya Sanayicisinin ihtiyaçlarına göre inşa edilen işyerleri, modern ve kullanışlı mimarisiyle dikkat çekerken, anahtarlarını gününden önce teslim alan işyeri sahipleri memnuniyetlerini ifade etti.

ÖMA Holding’in Konya sanayisinin gelişimi açısından önemli bir misyon üstlendiğini ifade eden Satış Müdürü Mehmet Yenikaynak, “Firmanın bir çok alanda faaliyet gösteriyor. Ömer Atiker Mimarlık olarak da üretimin artması, istihdam alanlarının oluşması ve firmaların modern tesislere kavuşması adına başlattığımız sanayi sitesi projelerimiz aralıksız devam ediyor. Bu yıl üçüncü sanayi sitemizin teslimini de yaptık. Önümüzdeki dönemde de ülke ekonomisine katkımızı sürdürmek, Konya sanayisinin yükselen grafiğinde rol almak adına yeni sanayi sitelerimizin yapımına başlayacağız” dedi.

HAKAN ARMUTCU

2-2-070.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.