Atiker Konyaspor taraftarını bekliyor

Atiker Konyaspor taraftarını bekliyor

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar taraftara çağrıda bulunarak Salzburg maçına davet etti

Atiker Konyaspor Perşembe akşamı tarihinin en önemli karşılaşmalarından birine çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, Salzburg karşısında elde edileceği galibiyetle UEFA Avrupa Ligi’ne devam etme şansınıı büyük ölçüde artıracak.

Basın Sözcüsü Ahmet Baydar karşılaşma öncesinde taraftara “UEFA Avrupa Ligi’ndeki en önemli maçımızda gelin tribünleri dolduralım. Tüm Türkiye’ye Konyaspor taraftarının büyüklüğünü gösterelim” şeklinde çağrıda bulundu.

Baydar açıklamasında,  “Sezon başından bu yana camia olarak bir takım sıkıntılarla baş etmek zorunda kaldık. Ancak dünü dünde bırakıp yeni şeyler söylemenin zamanı geldi. Perşembe akşamı kendi evimizde, taraftarımızın önünde oynanacak müsabakayı bütün Türkiye’ye camiamızın kenetlendiğini ve bir bütün olduğunu göstermek için son derece önemli bir fırsat olarak görüyoruz. Salzburg maçının sonucu UEFA Avrupa Ligi’ndeki stratejimizi de yakından etkileyecek. Bu sezon yaşadıklarımız göz önüne alındığında Konyaspor taraftarına tarihi bir sorumluluk düşmektedir. Kulübümüzün en önemli paydaşı olan taraftarımız, takımına futbolcularına, teknik heyetine sahip çıkarak desteklerini hiçbir zaman eksik etmemeleri gerekmektedir. Son yıllarda tırnağımızla kazıyarak geldiğimiz durumu düşüncesizce yapılan hareket ve davranışlarla heba etmeyelim. Bu zor günleri beraberce, bir olarak atlatıp, her türlü saldırıya dik durup, boyun eğmeden gücümüzü dost-düşman herkese gösterelim. Kısacası ‘Gün Konyasporlu olma, Konyaspor’a destek verme, yeşil beyaz renkler için tek vücut olma günüdür’ diyor büyük taraftarımızı tarihi maç için Perşembe akşamı Konyaspor Büyükşehir Belediye Stadyumu’na davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.