Atiker Konyaspor  son deplasmanda

Atiker Konyaspor son deplasmanda

Atiker Konyaspor yarın sezonun son deplasmanına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip saat 20.30’da Kasımpaşa ile karşılaşacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadında oynanacak mücadeleyi hakem Koray Gençerler yönetecek

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 33. hafta maçında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Saat 20.30’da başlayacak maç Recep Tayyip Erdoğan Stadında oynanacak. Yeşil-beyazlı ekibin bu sezon deplasmanda oynayacağı son 90’ı hakem Koray Gençerler yönetecek. Gençerler'in yardımcılıklarını ise Osman Gökhan Bilir ve Gökmen Baltacı yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Alper Çetin

SÜPER LİGDE 16. RANDEVU

Atiker Konyaspor, Kasımpaşa ile  16. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan 15 lig maçında Konyaspor’un galibiyetlerde 7-5 üstünlüğü bulunuyor. Rekabette 3 maçta ise eşitlik bozulmadı. Yeşil-beyazlı ekip, rakibiyle oynadığı son 6 maçta sadece 1 kez mağlup oldu. Sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan gollü maçı Atiker Konyaspor 3-2 kazanmıştı.

KARTAL DEPLASMANDA BAŞARILI

Son 5 maçını kaybetmeyen Atiker Konyaspor bu sezon son dış saha maçına çıkacak. Anadolu Kartalı deplasmanda genel olarak başarılı bir performans ortaya koyuyor. Yeşil-beyazlı ekip Süper Lig’de geride kalan 32 haftada 16 deplasman maçına çıkarak 20 puan topladı. Konyaspor, söz konusu 16 maçta 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip, son deplasman maçında da Alanyaspor’u 4-2 mağlup etmişti.

Atiker Konyaspor, son deplasman sınavından da 3 puanla ayrılmak istiyor. Rakip Kasımpaşa ise evinde oynadığı 16 maçta 7 galibiyet 7 yenilgi alırken 2 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

JENS JONSSON CEZALI

Atker Konyaspor’da Jens Jonsson cezası sebebiyle Kasımpaşa maçında kadroda yer alamayacak. Son 2 haftaya damga vuran başarılı orta saha oyuncusunun bu maçta cezalı olması yeşil-beyazlı taraftarları üzdü. Trabzonspor karşısında cezaları sebebiyle forma giyemeyen Ali Turan ve Mustapha Yatabare, şans verilmesi halinde Kasımpaşa karşısında forma giyebilecek.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum