Atiker Konyaspor Kasımpaşa’ya odaklandı

Atiker Konyaspor Kasımpaşa’ya odaklandı

Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Trabzonspor’a 3-0 mağlup olan Atiker Konyaspor, uzun bir süre sonra ağır bir yenilgi aldı.

Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Trabzonspor’a 3-0 mağlup olan Atiker Konyaspor, uzun bir süre sonra ağır bir yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip, Trabzon deplasmanından önce en son geçen sezonun ikinci yarısında 23 Şubat 2018’de Akhisarspor’a deplasmanda 3-0 mağlup olmuştu.

Anadolu Kartalı, Akhisarspor maçından Trabzonspor maçına kadar iç saha ve deplasmanda 7 kez mağlup olurken, bu maçlarını tamamını tek farklı skorlarla kaybetti. Atiker Konyaspor, Trabzonspor’a farklı kaybederek Süper Lig’de 7 maç sonra 3 farklı yenilgi aldı. Aykut Kocaman’ın takımın başında olduğu daha önceki dönemlerde de farklı yenilgiler alan Atiker Konyaspor  daha sonra büyük çıkışlar yakalayarak rekor seviyede yenilmezlik serileri oluşturmuştu.
Trabzonspor deplasmanında hakem kurbanı olan Atiker Konyaspor  Kasımpaşa maçına odaklandı. Yeşil-beyazlı  ekip Kasımpaşa ve Akhisar maçlarını kazanarak ilk yarıyı 27 puanda tamamlamak istiyor.

Süper Lig’de 21 puanda yer alan Atiker Konyaspor, bu 2 maçı kazanması durumunda rekor kıracak. Temsilcimiz, şu ana kadar ilk yarıda en çok 26 puan toplamıştı. Yeşil-beyazlı ekip, Kasımpaşa ve Akhisar engellerini aşarak ilk yarıyı 27 puanda tamamlaması durumunda en iyi ilk yarı puanına ulaşmış olacak. Atiker Konyaspor, Aykut Kocaman yönetiminde üçüncü olduğu ve tarih yazdığı 2015-2016 sezonunda ilk devreyi 26 puanla tamamlayarak rekor kırmıştı.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.