Atiker Konyaspor evinde gülüyor

Atiker Konyaspor evinde gülüyor

Bu sezon evinde ligin son maçına çıkacak olan Atiker Konyaspor her sezon olduğu gibi bu sezonda da puanları iç sahada topladı.

Bu sezon evinde ligin son maçına çıkacak olan Atiker Konyaspor her sezon olduğu gibi bu sezonda da puanları iç sahada topladı. Şuana kadar 35 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip 26 puanı iç sahada oynadığı maçlarda aldı. Konyaspor Göztepe maçını da kazanarak ligde kaldığını ilan ederek taraftarını mutlu etmek istiyor


Spor Toto Süper Ligin 33. Hafta maçında sahasında Göztepe ile karşılaşacak olan Atiker Konyaspor zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.  Dış dünyaya kapılarını kapatan yeşil-beyazlı ekip kritik maça büyük bir konsantrasyonla hazırlanıyor.  Atiker Konyaspor cumartesi günü  oynayacağı kritik maçı  taraftarının desteği ile kazanarak  mutlu sona ulaşmak istiyor.   

KARTAL EVİNDE KAZANIYOR

Bu sezon evinde ligin son maçına çıkacak olan Atiker Konyaspor her sezon olduğu gibi bu sezonda da puanları iç sahada topladı. Şuana kadar 35 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip 26 puanı iç sahada oynadığı maçlarda aldı. Konyaspor Göztepe maçını da kazanarak ligde kaldığını ilan ederek taraftarını mutlu etmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip şuana kadar evinde 16 maça çıktı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçların 7’sinde  sahadan galibiyetle ayrıldı. Atiker Konyaspor kalan 9 maçta ise 5 beraberlik 4 yenilgi aldı.

SERGEN’LE İÇ SAHADA HEP KAZANDI

Atiker Konyaspor  iç sahada aldığı 7 galibiyetin 3’ünü Sergen Yalçın zamanında aldı. Sergen hoca ayrıca deplasmanda ikinci galibiyetin alındığı Karabükspor maçında da takımın başındaydı.  Sergen Yalçın’ın gelmesiyle Atiker Konyaspor evinde oynadığı tüm maçları kazandı.  Sergen Yalçın, müthiş bir puan ortalaması yakaladı. Sergen, yeşil-beyazlı ekibin başında şu ana kadar 8 Süper Lig maçına çıktı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz bu maçlarda 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Temsilcimiz, deplasmanda Kardemir Karabükspor’u mağlup ederken, Galatasaray ve Bursaspor’a mağlup oldu. Osmanlıspor ve Antalyaspor maçlarından beraberlikle ayrıldı. Konyaspor, iç sahada ise beraberlik dahi almadı ve Kayserispor, Sivasspor ve Kasımpaşa’yı gol yemeden rahat geçti. Teknik direktör Sergen Yalçın, söz konusu bu 8 maçta 1,75 puan ortalaması yakalamayı başardı.

İSTATİSTİĞİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYOR

Sergen Yalçın ile iç sahada oynadığı tüm maçları kazanan Atiker Konyaspor  sezonun iç sahadaki son ve en kritik maçı olan Göztepe karşısında da kazanmak istiyor. Yeşil beyazlı ekip Sergen Yalçın ile yakaladığı bu istatistiği Göztepe karşısında devam ettirerek ligde kalmak istiyor.

TARAFTARIN DA BÜYÜK ETKİSİ  OLDU

Atiker Konyaspor’un iç sahadaki başarılı performansına yeşil-beyaz sevdalısı taraftarların da katkısı çok büyük oldu. Sezonun ilk 5 iç saha maçında takımını yalnız bırakmak zorunda kalan taraftarlar sonraki tüm maçlarda takımlarına olağanüstü bir destek verdi.  Atiker Konyaspor sevdalısı taraftarlar Göztepe karşısında takımlarının yanında olacak.  Bu önemli maçta 42 bin kapasiteli Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunu doldurarak  sezonun son maçını  rekorla ve mutlu sonla tamamlamak istiyor.

FERHAT TÜRKOĞLU      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.