Atiker Konyaspor-Antalyaspor maç sonucu: 1-1

Atiker Konyaspor-Antalyaspor maç sonucu: 1-1

Süper Lig'in 12. haftasında Atiker Konyaspor'la Antalyaspor, Fofana(75') ve Eto'o(85')'nun golleriyle 1-1 berabere kaldı.

Maçtan dakikalar şöyle;

7. dakikada ceza sahası içinde Milosevic’in pasında topla buluşan Musa Araz, meşin yuvarlağı auta gönderdi.

19. dakikada Nasri’nin ceza sahası içine kestiği pasta topla buluşan Deniz Kadah’ın vuruşunda top yandan auta çıktı.

39. dakikada Baurabia’nın pasında, topla buluşan Milosevic’in şutunu kaleci Ferhat Kaplan tokatladı. Dönen topu ceza sahası içerisinde önünde bulan Musa Araz’ın ortasında altıpas üzerinde iyi yükselen Skubic, meşin yuvarlağı auta gönderdi.

45. dakikada Atiker Konyaspor’un ceza sahasında Selim Ay’ın uzaklaştırmak istediği top, Samir Nasri’nin önünde kaldı. Bu oyuncunun ceza yayı üzerinden şutunda top auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısı konuk ekip Antalyaspor'un vuruşu ile başladı.

52. dakikada Atiker Konyaspor cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşti. Imoh Ezekiel oyundan alınırken yerine Moryke Fofana oyuna dahil oldu.

55. dakikada Deni Milosevic'in pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Moryke Fofana vuruşunu yaptı ancak top savunmadan sekerek kalenin sol tarafından dışarı gitti.

72. dakikada ceza sahası sol çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Mehdi Bourabia ortasını penaltı noktasına doğru gönderdi ancak top savunmadan sekerek kalenin sağ tarafından dışarı gitti.

75. dakikada Atiker Konyaspor, Moryke Fofana ile öne geçti! Sağ kanatta topla buluşan Nejc Skubic son çizgiye inerek yerden pasını penaltı noktasının gerisine doğru gönderdi. Bu noktaya hareketlenen Moryke Fofana yerden şık bir vuruş yaptı ve meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturdu.

77. dakikada ev sahibi takım gole bir kez daha çok yaklaştı. Savunma arasına atılan pasa hareketlenen Nejc Skubic sağ çaprazdan ceza sahasına girdi ve pasını yine penaltı noktasının gerisindeki arkadaşı Moryke Fofana'ya gönderdi. Moryke Fofana bekletmeden yerden vuruşunu yaptı ancak top savunmada kaldı.

81. dakikada konuk takım gole çok yaklaştı. Ceza yayı sağ tarafında topla buluşan Jeremy Menez ortasını uzak direğe doğru gönderdi. Bu noktaya hareketlenen Deniz Kadah kafa vuruşunu yaptı ancak kaleci Serkan Kırıntılı gole izin vermedi.

83. dakikada ceza yayı sol tarafında topla buluşan Moryke Fofana ortasını ön direğe doğru gönderdi. Gelen topa hareketlenen Deni Milosevic kafa vuruşunu yaptı ancak top kalenin hemen sol tarafından dışarı gitti.

85. dakikada Antalyaspor, Samuel Eto'o ile beraberliği yakaladı! Topla birlikte ceza yayına sokulan golcü oyuncu takım arkadaşı Deniz Kadah ile paslaşarak topu tekrar kontrol etti ve penaltı noktası gerisinden yerden vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı sol köşeden filelerle buluşturdu.

Kalan dakikalarda iki takım da gol girişimlerinde başarılı olamadı ve mücadele 1-1 sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum