Atiker Konyaspor 2 sol bek alacak

Atiker Konyaspor 2 sol bek alacak

Atiker Konyaspor  biri yerli biri yabancı olmak üzere sol bek mevkiine 2 oyuncu transfer etmek istiyor. Reto Ziegler ile görüşen Yeşil-beyazlı yönetimin bu oyuncunun 700 bin Euro olan ücretinde indirime gitmesini bekliyor  

Atiker Konyaspor’da  boş olan sol bek mevkiine 2 oyuncu transferi için çalışmalar sürüyor  Douglas ve Mehmet Uslu’nun ayrılmasıyla sol bek için 2 transfer gerçekleştirecek  yeşil-beyazlı ekip yabancı sınırına yaklaşılması nedeniyle bu mevkiye 1 yerli 1 yabancı oyuncu transfer etmeyi düşünüyor.

Gündemde olan Reto Ziegler konusunda da oyuncunun ücretinin 700 bin Euro olması bu transferi beklemeye aldı. Oyuncunun ücretinde indirime gitmesi halinde bu transferin gerçekleşeceği ifade edildi. Yerli oyuncu konusunda da arayışlarını sürdüren Atiker Konyaspor  piyasanın biraz daha ucuzlamasını da bekliyor.

STOPER DE ARANIYOR

Atiker Konyaspor’da Vukovic’in ayrılmasıyla stoperde sıkıntı yaşayacak olan yeşil-beyazlılarda ise arayışlar hızlandırıldı. Moke’nin takıma katılmasıyla birlikte  stoper sayısı 3 olan yeşil-beyazlı ekip bu mevkiye bir oyuncu daha transfer etmek istiyor.  

 SON TRANSFER SANTRAFOR OLACAK

Atiker Konyaspor eksik mevkilerin transferlerini tamamladıktan sonra hücum bölgesine de takviye yapmayı planlıyor. Yeni sezonda hücum ağırlıklı bir anlayışla sahada olacak Atiker Konyaspor gol bölgesini güçlendirmek istiyor. Defans transferleri tamamlandıktan sonra Santrafor mevkiine de bir transfer gerçekleştirilecek.   

FERHAT TÜRKOĞLU  merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum