Atiker Konyaspor 2. maçını kaybetti

Atiker Konyaspor 2. maçını kaybetti

Spor Toto Süper Ligin 2. yarı hazırlıklarını Antalya'da yaptığı kampla sürdüren Atiker Konyaspor ikinci hazırlık maçında TFF 1 Lig ekibi Altınordu’ya 1-0 yenildi.

Yoğun yağmur altında oynanan maçın ilk yarısına yeşil-beyazlı ekip Ertuğrul, Ferhat, Filipovic, Diagne, Opanasenko, Volkan, Jevtovic, Hurtado Traore, Milosevic ve Jahovic 11 ile başladı. Maçın 13. Dakikasında  sol taraftan gelişen Altınordu atağında  Ali Yaşar’ın ortasına güzel bir kafa vuruşu yapan Sefa yılmaz takımını 1-0 öne geçirdi. Golde asisti Atiker Konyaspor’un Altınordu’da kiralık olarak forma giyen oyuncusu Ali Yaşar yaptı.  Atiker Konyaspor golün ardından birçok kez golle burun buruna gelmesine rağmen Altınordu kalecisi Erce Kardeşler’i geçemedi. Traore, Jahovic, Ferhat ve Milosevic’in yüzde yüzlük gol pozisyonları kaleci Erce’de sonlandı. Karşılaşmanın ilk yarısı Altınordu ekibinin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Atiker Konyaspor ikinci yarıya Opanasenko, Jahovic, Filipovic, Traore, Hurtado’nun yerine Amir, Ali Turan, Skubic, Ömer Ali ve Yatabare değişiklikleri ile başladı.  Maçın 71. Dakikasında ise  Volkan, Ferhat ve Milosevic’in yerine Zuta, Mücahit, Fofana oyunda.   Bu değişikliklerle yeni transfer Zuta da ilk hazırlık maçında forma şansı bulmuş oldu.  Mücadele rakip takımın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.