‘Ateş’ten çıkma maçı

‘Ateş’ten çıkma maçı

İttifak Holding Konyaspor bugün sahasında 17.sırada bulunan Kasımpaşa ile karşılaşacak. Ateş hattından uzaklaşmak isteyen yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanmak zorunda.

İttifak Holding Konyaspor Süper Ligin 24. hafta maçında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele saat 14.00’da başlayacak. Maçı Ali Palabıyık yönetecek.

Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Sönmez yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Burak Olcar görev yapacak. Kritik randevuda VAR koltuğunda Fırat Aydınus , AVAR koltuğunda ise Oğuzhan Uğurlu oturacak.

KONYASPOR İÇİN 9 PUANLIK MAÇ

Bu sezon kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor’un her maçı final havasında geçiyor. Yeşil-beyazlı ekip bugün küme düşme hattında 17. sırada bulunan Kasımpaşa ile karşılaşacak. Rakip kasımpaşa geçtiğimiz hafta evinde Denizlispor’u yenerek puanını 19 yaptı. Konyaspor ise Kayserispor karşısında aldığı beraberlikle puanını 21 yaptı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazandığı takdirde rakibi ile puan farkını 5 çıkartırken Kasımpaşa’yı ateş hattında tutmaya devam edecek. Konyaspor rakibine yenildiği takdirde ise kendisini ateş hattında bulacak.

KASIMPAŞA İLE 18. RANDEVU

Kasımpaşa ile ittifak Holding Konyaspor, Süper Lig'de 18. kez karşı karşıya gelecek.

Rekabette yeşil-beyazlı ekibin galibiyetlerde rakibine karşı üstünlüğü göze çarpıyor. Konyaspor, lig rekabetinde geride kalan 17 maçta Kasımpaşa karşısında 8 kez galip gelirken, 5 kez de mağlup oldu. Rekabette 4 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı. Anadolu Kartalı, sezonun ilk yarısında rakibini 4-1 mağlup etmişti.

İÇ SAHA PERFORMANSI KORKUTUYOR

Bu sezon iç sahada tek galibiyet alan yeşil-beyazlı ekip evinde kötü bir performans ortaya koyuyor. Şuana kadar evinde 11 karşılaşma oynayan İttifak Holding Konyaspor sahasında sadece Kayserispor’u mağlup edebildi. Yeşil-beyazlı ekibin bu performansı kritik Kasımpaşa maçı öncesinde taraftarı tedirgin ediyor. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada Ankaragücü, Antalyaspor, Denizlispor, Gençlerbirliği ve Gaziantep Futbol Kulübü ile berabere kaldı. Bu sezon puan almakta ve gol atmakta zorlanan İttifak Holding Konyaspor sahasında oynadığı 11 maçta 6 gol atarken kalesinde ise 14 gol gördü.

İttifak Holding Konyaspor, Kasımpaşa önünde galip gelerek 153 gün sonra sahasında 3 puan alma peşinde.İç sahada kazandığı son maç olan Kayserispor müsabakasını 29 Eylül 2019 tarihinde oynayan yeşil-beyazlılar, aradan geçen 8 karşılaşma ve 153 günün ardından yarın Kasımpaşa mücadelesinde galip gelmek için ter dökecek.

Konyaspor, taraftarı önündeki son 8 lig maçında, BtcTurk Yeni Malatyaspor (0-2), Gençlerbirliği (1-1), Beşiktaş (0-1), Gaziantep FK (0-0), Trabzonspor (0-1), Galatasaray (0-3), Yukatel Denizlispor (0-0) ve Göztepe'ye (1-3) karşı kazanamadı.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.