Ateş hattından kopmak istiyoruz

Ateş hattından kopmak istiyoruz

Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Önder Sami Güven alınan bir puanın değerli olduğunu ve ateş çemberinden bir an önce uzaklaşmak istediklerini söyledi

Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Önder Sami Güven devre arası kamp çalışmalarının ardından kolay kolay pes etmeyen bir takım görüntüsüne girdiklerini ateş çemberinden bir an evvel uzaklaşması gerektiğine işaret ederek: “Sezonun ikinci yarısında kendi sahamızda oynadığımız müsabakalarda henüz galibiyet alamadık. Yönetim kurulu olarak bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Oynadığımız 4 karşılaşmada da rakiplerimize oranla daha iyi olmamıza rağmen kazanamamak bizi hem üzüyor hem de ateş çemberinden uzaklaşmamızı engelliyor. Ateş çemberinden bir an evvel uzaklaşmak istiyoruz. Dış saha maçlarında kazanabilen takımımız aynı başarıyı iç sahada yakalayamadı. Bu da istikrarsız bir görüntünün ortaya çıkmasına sebep oldu. Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte teknik heyetimiz ve futbolcularımız ile bir araya gelerek, toplantı yaparak bu durumun sebeplerini değerlendireceğiz. Yönetim kurulu olarak takımımızın başarıdan başarıya koşması için elimizden geleni yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

ZOR DEPLASMANDAN PUAN İNANCIM VAR

Çarşamba günü İstanbul deplasmanındaPendikspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını kaydeden Kulüp Başkanı Önder Sami Güven: “Hazırlıklarını sürdüren takımımızın bu zorlu deplasmandan puan veya puanlarla döneceğine inanıyorum. Ligin ilk yarısında Konya’da yendiğimiz rakibimiz karşısında yine iyi bir sonuç alacağımızı umuyorum” diye konuştu.

TARAFTARLARIMIZ  DESTEĞİNİ DEVAM ETTİRSİN 

Geçtiğimiz hafta iç sahada oynadıkları ve golsüz berabere kaldıklarıCentone Karagümrük karşılaşmasında tribünleri doldurarak destek olan taraftarlara teşekkür eden Kulüp Başkanı Önder Sami Güven,“ Onlara galibiyet hediye edemediğimiz için üzgünüz. Fakat  taraftarlarımızgenç futbolcularımızı desteklemeyi sürdürsünler. Kısa zaman içinde istikrarlı sonuçlarla galibiyet serisine ulaşacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.