Atb'den ''Aksu'ya Ürün Borsası Kurulsun'' Talebi

Atb'den ''Aksu'ya Ürün Borsası Kurulsun'' Talebi

Antalya Ticaret Borsası(ATB), Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’den ilçeye ürün borsası kurulması için talepte bulundu.

Antalya Ticaret Borsası(ATB), Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’den ilçeye ürün borsası kurulması için talepte bulundu. Ali Çandır başkanlığında Başkan Şahin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Borsa Yönetimi, bölgede ürün borsasına ihtiyaç olduğuna dikkat çekti.

ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Başkan Yardımcıları Mahmut Alpagot ve Halil Bülbül ile Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kaya, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. ATB Başkan'ı Çandır, Başkan Şahin’e görevinde başarılar dilerken, Aksu’da tarım topraklarının korunması temennisinde bulundu. Çandır, ilçede ürün borsası (salon borsası) kurulmasını isteyerek, “Aksu ve Serik’te tarımsal üretim çok fazla. Bu amaçla bu bölgede ürün borsası kurulması şart. Sizden bu konuda duyarlılık bekliyoruz.” dedi.

Aksu’da yapılacak olan her türlü yatırıma destek olacaklarını ifade eden Başkan Şahin de ''İlçemizde borsa olması bizim de işimize gelir. Önemli olan yer bulabilmek.'' şeklinde konuştu.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.