Atan kazanıyor

Atan kazanıyor

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur Sarıyer karşısında üstün ve net pozisyonlara giren tarafın kendileri olduğunu ve rakibin pozisyon bulmadan kazandığını söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele Anadolu Selçukspor’da Sarıyer yenilgisinin üzüntüsü yaşanıyor.  Yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında üstün oynamasına ve net pozisyonlar üretmesine rağmen  yeni gol atamama hastalığını devam ettirdi. Anadolu ekibi  haftalardır yaşadığı son vuruş sıkıntısını Sarıyer deplasmanında da yaşadı.  Yeşil-beyazlı ekip bulduğu net pozisyonları hoyratça harcarken  Sarıyer  ise pozisyon bulmakta  zorlandığı maçta  kazanılan penaltı ile gol yapmasını başardı.

UCUZ BİR PENALTI İLE KAYBETTİK

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur Sarıyer karşısında üstün ve net pozisyonlara giren tarafın kendileri olduğunu ve rakibin pozisyon bulmadan  ucuz bir penaltı ile maç kazandığını söyledi 

Baysangur:  “Beraberliğe üzüleceğimiz bir maç olur diye yedek kulübesinde konuşurken, 89. Dakikada gereksiz bir penaltı ile mağlup olduk. Hakem faktörüne çok değinmek istemiyorum ama çok ucuz bir penaltı verilince böyle oldu. İlk yarıda ofsaytla alakası olmayan bir pozisyonda gol attık. Ofsayt nedeniyle golümüz sayılmadı. Bunlar da mazeret değil ama bunlar oyun içerisinde oluyor. Grubun evinde en az gol yiyen takımlarından bir tanesi olan takıma karşı iki net pozisyon yakaladık. Kaleci ile karşı karşıya kaldık ama gol atamadık. 5 net pozisyondan bahsetmiyorum. Sarıyer taraftarı 75. Dakikada bizi alkışlayarak teknik direktörlerini istifaya çağırdı. Oynadığımız futbolu çok beğendiler. Rakip pozisyon bulmadan galip geldi. Bu da bizi üzdü doğal olarak. Oyuncularımız çok özverili oynamalarına rağmen istekli olmalarına rağmen bu şekilde kaybetmemiz onları da üzüyor.

İki maç peş peşe kazansak her şey değişecek. Bir kısmetsizlik, beceriksizlik var. Bu durumdan çıkınca her şey düzelecek ve oyunumuzun karşılığı alarak hak ettiğimiz yerlerde olacağımıza inanıyorum. Takımda bir uyum problemimiz de yok. Özellikle Pendik maçı sonrasında takım daha iyi oynamaya başladı. Kendini göstermeye başladı ama sonuca yansıtamadık. Oyun kötü olsa bir şeyler değiştirilmeye çalışılır ancak böyle bir durum da yok ortada. Bu hafta Bugsaş maçıyla kendimizi göstermek istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.