Atalay: Mhp Telaşa Kapıldı, Adam Bulamıyor Ve Programlarını Salonda Yapıyor

Atalay: Mhp Telaşa Kapıldı, Adam Bulamıyor Ve Programlarını Salonda Yapıyor

AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları'nın düzenlediği programa katılan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, MHP’nin telaşa kapıldığını, adam bulamadığını ve programlarını salonda yaptığını iddia etti. Atalay, MHP Genel Başkanı Devlet...

AK Parti Kırıkkale Kadın Kolları'nın düzenlediği programa katılan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, MHP’nin telaşa kapıldığını, adam bulamadığını ve programlarını salonda yaptığını iddia etti.

Atalay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bayramda küfür içeren konuşmalar yaptığını ve bunu geri iade ettiğini belirtti. Atalay, Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın da bir parladığını ve gerisinin gelmediğini ifade etti.

Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Atalay, “Diğer adayları görüyorsunuz maşallah evlere şenlik. Birisi aday oluyor ama İstiklal Marşı’nı bilmiyor. Hatta okuyor da hatırlamıyor bile. Böyle bir cumhurbaşkanı adayı. Bir çatı tutturmuşlar ama o çatının içinde o partilerin özgül ağırlığı yok. Bu çatı adayı zorluk çekiyor. Hiçbir partiyi memnun edemiyor. Ne söylese birileri rahatsız oluyor. Bir şey söylerse MHP, başka bir şey söylerse CHP, rahatsız oluyor. Bu da çareyi sadece AK Parti ile ilgili Tayyip Erdoğan ve hükümetle ilgili eleştiri yapıyor. Kaza ile olmayacak ama memleket meseleleri ne olacak.? Çatının içinde kolay mı? İşte böyle bir aday.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı adayında, MHP’nin telaşlanmaya başladığını ileri süren Atalay, “Son günlere çatı adayı kamuoyu yoklamalarında düşüyor. Millet kazanınca tercihini değiştiriyor. Önceleri bir havayla çıkardılar. Şimdi pot kırmaya ve millet tanıdıkça ben ona oy vermem diyor. Şimdi dikkat ettiniz mi? MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram günleri, birinci günü Ankara, sonra İstanbul, İzmir ve Kayseri’de kapalı salon toplantıları yaptı. Miting yapamıyorlar onlar. Adam bulamıyorlar ve kapalı spor salonunda yapıyorlar. Oradaki konuşmalara dikkat edin, hiçbir sevgi ve hoşgörü yok. Bayram konuşması değil. Hepsi kin, nefret, küfür ve hakaret içeriyor. Büyük bir korku içinde çünkü tabanında çatı adayına oy vermem diyor. MHP’li kardeşlerim İstiklal Marşı’nı bilmeyen bir adaya oy vermeyiz diyorlar. Haklılar da tabi, böyle bir aday olmaz. Şimdi Bahçeli’nin telaşını biz anlıyoruz. Böyle Başbakanımıza, hükümet ile bizlere hakaret etmesini kınıyorum ve aynen iade ediyorum. Pırıl pırıl kampanya yapsınlar ve bu telaş kurtarmaz.” şeklinde konuştu.

Atalay, cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın ise bir parladığını ve gerisinin gelmediğini belirterek, “Araştırmalara göre, aldığı en fazla oy yüze 7.5 civarında bulunuyor. Ham olsun bu millet biliyor. Ne yapacağını ve kimse oy vereceğini biliyor.” dedi. Programa Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Nulgün Doğmuş ve partili kadınlar katıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.