Atalay, Gül’ün 'Gelecekle İlgili Siyaset Planım Yok' Sözlerine Yorum Yapmadı

Atalay, Gül’ün 'Gelecekle İlgili Siyaset Planım Yok' Sözlerine Yorum Yapmadı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, 'Gelecekle ilgili siyaset planım yok', sözlerini yeni duyduğunu açıklayan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, hangi maksatla nerede, niçin söylediğini bilmediği için açıklama yapmak istemediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, 'Gelecekle ilgili siyaset planım yok', sözlerini yeni duyduğunu açıklayan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, hangi maksatla nerede, niçin söylediğini bilmediği için açıklama yapmak istemediğini söyledi.

Kızılkanat İş Merkezi’nde bulunan Turkcell Global Bilgi Çağrı Merkezi Kırıkkale Şubesinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Atalay, sılasını unutmayan işadamlarına teşekkür edip, ‘‘Çağrı merkezi önemli ve ciddi bir yatırım. 220 gencimiz burada istihdam edecektir ve çalışma fırsatı bulacak. Alanı genişletme çalışmasıyla da çalışan sayımızda artış yaşanacaktır. Bu şehrimizde açılan ikinci çağrı merkezimizdir. Türk Telekom çağrı merkezi açtı ve şehrimize katkı sağladı. Kırıkkale bu açıdan Türkiye’nin şanslı illerinden birisidir. İki çağrı merkezine sahip Kırıkkale alanında gelişmiştir.’’ dedi.

Atalay, ‘‘Kırıkkaleli işadamlarına çağrıda bulunmak istiyorum. Kendi şehrinize yatırım yapın. Diğer işadamları da Kırıkkale’ye yatırım yapmalıdır. Yine üniversitemize açacağımız çağrı merkeziyle oradan mezun olan öğrencilerimizin hemen iş bulmasını sağlayacağız. Gelişen sektörde bizde yerimizi almayı hedefliyoruz. Kamu yatırımlarında da hükümetimiz iyi şeyler yapıyor. Şehrin gelişimi için önemli çalışmalar yaptık. Yatırımcıları buraya davet ediyorum. Yatırım yapan herkes yüzde ellisini devletten tekrar alıyor.’’ diye konuştu.

TELESES Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli de, Kırıkkale’de doğan ve büyüyen işadamlarını yatırıma çağırdı. Turkcell Global Bilgi Çağrı Merkezi’nin 10 milyon liraya mal olduğunu belirten Uzelli, merkezde 220 gencin çalışacağını ve kapasitenin artırılması durumdan bu sayının 500’e çıkacağını söyledi.

Kırıkkale için toplanılan her yerde olduklarını belirten Uzelli şöyle konuştu, ‘‘Bugün burada Kırıkkalemiz için toplandık. Baş döndürücü hızda değişen ve gelişen dünyada daha çok çalışmalıyız. Çalışmak bizleri, can sıkıntısından, kötü alışkanlıklardan ve yoksulluktan kurtarır. Kırıkkale halkı temiz ve dürüst insanların topluluğundan oluşur. Yeter ki onlara iş alanı sağlansın ve fırsat verilsin. Türkiye’de ve Kırıkkale’de bir çok yatırım yaptık. Kendi insanıma küçük de olsa bir katkım olur mu diye çalıştım.’’ şeklinde konuştu.

Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Bahadır Pekkan ise şunları söyledi: ‘‘Turkcell Global Bilgi olarak başarımızın sırrı, şirketimizi kurumsal müşterilerimizin ana iş hedeflerine ortak bir şirket olarak konumlandırmamız. Teknolojik alt yapımız ve 15 yıllık müşteri deneyimi tecrübemizle kurumsal müşterilerimizin kendi işlerine daha iyi odaklanmasını sağlıyor ve müşterimiz adına iş yükünü ve kalite sorumluluğunu üstleniyoruz. Müşterilerimizin ana hedeflerini ve ihtiyaçlarını, vereceğimiz hizmeti kurgularken kullanmak bizim için çok kritik. Bu açıdan 2013 yılı geleceğe yatırım yapma konusunda önemli adımlar attığımız bir yıldır.’’ CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.