Atabeyi Villaları’nın temeli atıldı

Atabeyi Villaları’nın temeli atıldı

Atabeyi Grup, yapımına başladığı 42 bağımsız villa projesinin temel atma ve iftar programında dost ve müşterileriyle bir araya geldi.

Sille Ak Mahalle Tekpınarlı sokaktaki Atabeyi Villaları şantiye alanında düzenlenen temel atma ve iftar programına Atabeyi Villaları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koçak, Atabeyi Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu Danışmanı Ahmet Katıksız, Karatay İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Arslantürk ve çok sayıda davetli katıldı.

3d-mehmet-kocak.jpg

İftar programından önce davetlileri tek tek karşılayan Mehmet Koçak daha sonra kürsüye çıkarak Atabeyi Villaları’nı tanıttı. Atabeyi Villaları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koçak yaptığı konuşmada tüm İslam âleminin yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı. Konuşmasının devamında Atabeyi Villaları’nı tanıtan Mehmet Koçak, “Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız villa projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerinde de bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu projede emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Atabeyi Villaları 20 bin metrekare arsa üzerinde toplamda 42 bağımsız villadan oluşuyor. Projede her türlü detaylar düşünülerek Konya’mıza yeni bir villa projesi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

3e-ahmet-katiksiz.jpg

ATABEYİ VİLLALARI KONYA’YI SÜSLÜYOR

Konya’yı süsleyen yeni yapıların oluşturulduğunu dile getiren Milletvekili Danışmanı Ahmet Katıksız, apartman hayatının insanları daralttığını söyledi. Müstakil ve villa yapılarının gelecek yıllarda çok daha rağbet göreceğini söyleyen Katıksız, 42 adet Atabeyi Villaları’nın tüm Konya’ya hayırlı olmasını diledi. 

3f-hasan-huseyin-ablanturk.jpg

İftar programı öncesinde Karatay İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Arslantürk’ün dualarıyla Atabeyi Villaları şantiye alanı içinde kurban kesildi. Daha sonra iftar programında tüm misafirler birlikte oruçlarını açtılar. Atabeyi Villaları tanıtımı yapıldıktan sonra Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koçak, dostlarıyla birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi.  İftar programından sonra villaların detaylarını incelemek isteyen ziyaretçilere satış ofisinde detaylı bilgiler aldılar.

3b-001.jpg

SALİH ACIBADEM/MESUT TURAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.