Astsubaya kalleş saldırı

Astsubaya kalleş saldırı

Diyarbakır’da eşiyle semt pazarına giden ve arkasından yaklaşan kişilerce silahla vurulan Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı’nda görevli astsubay Necdet Aydoğdu (24) şehit oldu.

Diyarbakır’da eşiyle semt pazarına giden ve arkasından yaklaşan kişilerce silahla vurulan Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı’nda görevli astsubay Necdet Aydoğdu (24) şehit oldu. Şehit Aydoğdu için bugün Diyarbakır’da tören düzenlenecek. Aydoğdu’nun tabancayla vurulduğu kesinleşti. 
 
Diyarbakır’ın Bağlar Körhat Mahallesi'ndeki semt pazarına eşiyle birlikte giden astsubay Aydoğdu, iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Aydoğdu, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Başından vurulduğu için beyni zarar gören Aydoğdu’nun ilerleyen zamanlarda beyin ölümü gerçekleşti, sabaha karşı ise şehit oldu. 
 
Olayla ilgili yazılı açıklama yapan Diyarbakır Valiliği, Necdet Aydoğdu’nun 2 kişi tarafından yakın mesafeden vurulduğunu bildirdi. Saldırganların 7.65 milimetre çapındaki tabancayla ateş ettikleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum