Asteras Tripolis-beşiktaş 22.05'te Kozlarını Paylaşacak

Asteras Tripolis-beşiktaş 22.05'te Kozlarını Paylaşacak

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş bu akşam deplasmanda Yunanistan'ın Asteras Tripolis takımı ile karşılaşacak.Yunanistan'ın Tripoli Arkadia şehrindeki Theodoros Kolokotronis Stadyumu'nda TSİ 22.05'te başlayacak...

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş bu akşam deplasmanda Yunanistan'ın Asteras Tripolis takımı ile karşılaşacak.

Yunanistan'ın Tripoli Arkadia şehrindeki Theodoros Kolokotronis Stadyumu'nda TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa yönetecek. Karşılaşma aynı saatten itibaren Star TV'den naklen ekranlara gelecek.

Beşiktaş, bugün deplasmanda Yunanistan temsilcisi Asteras Tripolis'ten 1 puan alması halinde 2. tura çıkmayı garantileyecek. Grubun diğer maçında ise İngiltere'nin Tottenham takımı, henüz galibiyeti bulunmayan Sırbistan temsilcisi Partizan'ı ağırlayacak.

BEŞİKTAŞ'A İKİNCİ TUR İÇİN 1 PUAN YETİYOR

Bu arada UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda topladığı 8 puanla İngiltere temsilcisi Tottenham Hotspur takımıyla zirveyi paylaşan Beşiktaş, Yunanistan deplasmanında 1 puan alması durumunda bile, bitime bir maç kala 2. tura çıkmayı garantileyecek.

Grupta Asteras, 4 puanla üçüncü, Partizan ise 1 puanla son sırada yer alıyor. Siyah beyazlıların, Asteras Tripolis karşısında kaybetmesi halinde ise turu geçecek takım, son maçlarda belli olacak. Son hafta Beşiktaş, Tottenham Hotspur ile İstanbul'da, Asteras Tripolis ise grupta iddiası kalmayan Partizan ile Belgrad'da karşılaşacak.

Beşiktaş'ta bu önemli karşılaşma öncesinde 3 futbolcu sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Tolga Zengin, Tomas Sivok ve Uğur Boral, sakatlıkları nedeniyle Yunanistan deplasmanında takımlarını yalnız bırakacak. Sakatlığı geçen İsmail Köybaşı ise teknik direktör Slaven Bilic'in görev vermesi durumunda takımdaki yerini alabilecek.

Beşiktaş'ın orta alan futbolcusu Veli Kavlak ise sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Başarılı futbolcu bu akşam Asteras Tripolis maçında sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve son hafta yapılacak Tottenham Hotspur karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Beşiktaş ile Asteras arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ilk maç 1-1 berabere sonuçlanmıştı. Siyah beyazlılar, topla oynama oranında yüzde 64'e 36 üstünlük kurmalarına rağmen, Yunan temsilcisi karşısında galip gelememişti. Gökhan Töre'nin 33. dakikada attığı golle öne geçen Beşiktaş, 88. dakikada Parra'nın golüne engel olamamış ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmak zorunda kalmıştı.

Takımların muhtemel 11'leri ise şöyle:

Stat: Theodoros Kolokotronis

Hakemler: Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa, Rui Licino Barbosa Tavares, Alvaro Daniel Carvalho Mesquita (Portekiz Futbol Federasyonu)

Asteras Tripolis: Kosicky, Panteliadis, Goian, Sankare, Tsokanis, Munafo, Usero, Mazza, Parra, Gianniotas, Barrales

Beşiktaş: Cenk İşler, Serdar Kurtuluş, Franco, Ersan Gülüm, Motta, Veli Kavlak, Atiba, Gökhan Töre, Sosa, Olcay Şahan, Demba Ba

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.