ASKON vites büyüttü

ASKON vites büyüttü

Konya’nın dev markalarını yönetiminde barından ASKON Konya Şubesi, şehir ve ülke ekonomisi için aktif çalışmalarına hız verdi

Yaptığı faaliyetlerle adından sıkça söz ettirerek Türkiye iş dünyasına örnek olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şube Başkanı ve İcra Kurulu, Yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerde bulundu.Konya’nın dünyaya açılan sayılı firmalarının yöneticilerinden oluşan ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım ve İcra Kurulu Üyeleri, son genel kurulda Yönetim Kurulu’na katılan 7 büyük firmaya ziyarette bulundu.

KONYA’NIN DEVLERİ ASKON’DA

Yönetim kurulunda yer alan; dorse üretiminde bir dünya lideri olan Serin Dorse Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Recep Serin, tarım makineleri ihracatının lider firması Ateşpar Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Büyükateşli, vinç üretiminin önde gelen ismi Ceykon Vinç Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Ceylan, bakliyatta gurur veren markamız Emin Gül Bakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Emin Gül, hizmet ve gıda sektöründe  faaliyet gösteren ve Şanzelize , Dedemli Restaurant Yön.Kur. Başkanı  Yasin Kahveci, Konpar Yönetim Kurulu başkanı Hüseyin Uyar, ASVET Çiftlik Ekipmanları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can Arslan’a ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım ve İcra Kurulu Üyeleri ziyarette bulunarak, referandum sonrasındaki iş dünyasındaki gelişmelerle alakalı fikir alışverişinde bulundu.

ASKON GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

ASKON’un yaptığı çalışmalar ve güçlü yönetim kurulu ile Konya’nın lokomotif STK’sı haline geldiğinin altını çizen ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, “Serin Dorse, Ateşpar Ticaret, Ceykon Vinç, Emin Gül Bakliyat, AS-VET gibi Konya’nın dünyaya açılan firmalarının kıymetli yöneticileri son genel kurulumuzda ASKON Konyna Şubemizin yönetim kurulunda aktif görev almışlardı.Bizler de icra kurulumuzla birlikte kendilerine geç kalınmış da olsa ziyaretlerde bulunduk. Bir birinden değerli bu firmalarımızın kıymetli yöneticileri ile birlikte ASKON’da son dönemde güzel işlere imza attık. Yaklaşık 6 aydır birlikte çalıştığımız yeni yönetim kurulu üyelerimize zaman zaman bu tür destek ziyaretlerinde bulunuyoruz. 40 kişilik güçlü yönetimimizin tamamını icra kurulumuz olarak  yıl içerisinde ziyaret ederek, sektörleri ile alakalı bilgiler alıp, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yönetimimiz bu tür ziyaretleri çok önemsiyor. Biz ASKON olarak yönetimiz ve üyelerimizin iş dünyasında önünü açmak adına somut adımlar atıyoruz. Yurt dışı ve yurt içi gezileri, eğitimler, konferanslar, alım heyetlerinin getirilerek iş görüşmeleri organize edilmesi, yeni Pazar arayışlarına yönelik faaliyetler yürütülmesi gibi çalışmalarla ticaretin canlandırılmasını sağlıyoruz. ASKON olarak büyüyoruz ve önce şehrimiz sonra ülkemiz için ‘Haklı Zenginlik’ sloganı ile geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Kısa süre sonra yine farklı ve özel çalışmalarımızla şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.