Adem Turan

Adem Turan

Asker görevini yapıyor, halkımız da üzerine düşeni yapıyor mu?

Asker görevini yapıyor, halkımız da üzerine düşeni yapıyor mu?

Afrin operasyonunun 7.gününe geldik. Kahraman ordumuz kar kış, gece-gündüz demeden şer örgütlerle mücadele ediyor. Allah yardımcıları olsun. Askerlerimiz araziyi ilk defa görüyorlar, hainler desen türlü tuzaklar hazırlamışlar. Tünellerden tutanda, mayın alanları, patlayıcılar, pusuya düşürmek için hendekler kazmışlar daha neler neler...  Öyle ya, başlarında yedi düvel destekcileri var. Zannedersiniz ki, dünya savaşı. Dünyanın her yerinde milisler, teröristler var.

Dedik ya, askerlerimiz görevlerini layıkı vechile  yerine getirmekteler. Peki Türk milleti olarak biz ne yapmalıyız? Devletimize nasıl yardımcı oluruz diye mülahaza edecek olursak, şunları sıralayabiliriz.

-Öncelikle Mehmetçik için duaya müdavim olacağız.

-Devlete olan vergi borçlarımızı derhal ödeme gayreti göstereceğiz.

-Sanayici ve işadamlarımız mevduatlarında devlet bankalarını tercih etmeli.

-Halkımız da yastık altı birikimlerini, yine devlet bankalarında  ve devletin katılım bankalarında değerlendirmelidir.

-Her zaman olduğu gibi çok çalışıp, çok üretim yapacağız ki, dışa bağımlılığımız azalmış olsun.          

Siyonizmin tek hedefleri var. Türkiye’yi zayıflatmak, başarısız kılmak, birbirimize düşürmek. Ancak unuttukları bir ayrıntı var ki, bu husus çok önemli detaydır.

Rabbimiz inanlanlara ( Enfal 65’de) şöyle hitap eder;

Ey Peygamber! Mü’minleri savaşa teşvik et. Eğer içinizde sabırlı yirmi kişi bulunursa, iki yüz kişiye galip gelirler. Eğer içinizde (sabırlı) yüz kişi bulunursa, inkâr edenlerden bin kişiye galip gelirler. Çünkü onlar anlamayan bir kavimdir.

Ülke olarak  yine başarılı bir imtihan verdik. 80 milyon insanımız yek vücut hareket ederek, fitne ve kışkırtıcılara pirim vermedik. Türkiye’nin bekası için aynı görüşte birleşerek, ortak tavır koyduk. Bu da bizim milli birlik ve beraberliğimizi göstermiş oldu.  Aynı zamanda kahraman ordumuza fevkalade moral ve motivasyon sağladı.

Dualarımız ve niyazlarımız  kahraman ordularımız için hep devam edecektir.Askerlerimizin  düşmanlarımızı şaşkına çeviren üstün başarılarının devam etmesi dileği ile hepsini  Allah’a emanet ediyoruz. Tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifalar diliyoruz..

Cumanız mübarek olsun Allah’a emanet olunuz.

    

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Adem Turan Arşivi
SON YAZILAR