Artık bitsin  bu hasret

Artık bitsin bu hasret

Spor Toto Süper Lig'de 6 maçtır galip gelemeyen Atiker Konyaspor, Çaykur Rizespor'u yenerek 3 puan özlemini sonlandırmak istiyor. Bugün Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak

Spor Toto Süper Lig’in 26.haftasında bugün Atiker Konyaspor, Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Saat 13.30’da başlayacak maçı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Alpaslan Dedeş yapacak. Zorlu karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Çağdaş Altay görev yapacak.

LİGDE 22. RANDEVU

Süper Lig tarihinde iki takım bu güne kadar 21 kez karşı karşıya geldi. İki takımın rekabetinde Atiker Konyaspor, galibiyetlerde 7-3 üstün durumda bulunuyor. 11 karşılaşmanın da beraberlikle sonuçlandığı bu maçlarda, yeşil-beyazlılar 27 gol atıp, 22 de gol yedi.

HASRETE SON VERMEK İSTİYOR

Spor Toto Süper Lig'de 6 maçtır galip gelemeyen Atiker Konyaspor, 26. haftada konuk edeceği Çaykur Rizespor'u yenerek 3 puan özlemini sonlandırmayı amaçlıyor. Son olarak ligin 19. haftasında 27 Ocak'ta sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden yeşil-beyazlı takım, bu maçtan sonra hem iç hem de dış sahada galibiyete hasret kaldı.Antalyaspor galibiyetinin ardından deplasmanda oynadığı maçlarda 20. haftada Bursaspor ile 0-0, 22. haftada Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan yeşil-beyazlı ekip, 25. haftada da Beşiktaş'a 3-2 mağlup oldu.Atiker Konyaspor, sahasında oynadığı Göztepe ve Evkur Yeni Malatyaspor maçlarından 1-1 beraberlikle ayrılırken, İstikbal Mobilya Kayserispor'a ise 1-0 yenildi.

RAKİP 8 MAÇIN 6’SINI KAZANDI

Rize ekibi ikinci yarıda oynadığı 8 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi aldı. Tek yenilgisini Fenerbahçe deplasmanında alan Çaykur Rizespor son maçında evinde Kayserispor’u 3-0 yenerek çıkışını sürdürdü.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.