Artan Rekabet Avusturya Havayolları’nı Ürküttü

Artan Rekabet Avusturya Havayolları’nı Ürküttü

Avusturya Havayolları (AUA), karşılıklı olarak gerçekleştiği Viyana - İstanbul seferlerine kış sezonunda ara verecek. Avusturya’nın ulusal havayolu firması, 26 Ekim'den itibaren ara verme kararını, Onur Air’ın da aynı istikamette uçuşlar...

Avusturya Havayolları (AUA), karşılıklı olarak gerçekleştiği Viyana - İstanbul seferlerine kış sezonunda ara verecek. Avusturya’nın ulusal havayolu firması, 26 Ekim'den itibaren ara verme kararını, Onur Air’ın da aynı istikamette uçuşlar başlatacağını duyurmasının ardından açıkladı.

Pegasus ve Türk Hava Yolları’nın yanı sıra Onur Air'ın da aynı hatta uçuşlar başlatmasıyla artan rekabeti gerekçe gösteren Avusturya firması, gelecek yaz sezonunda Viyana-İstanbul seferlerini tekrar başlatacak.

BİR TÜRK FİRMASI DAHA AVRUPA’YA TARİFELİ UÇUŞLARA BAŞLADI

Onur Air, 26 Ekim 2014 günü başlayacak kış tarifesiyle birlikte Fransa, Almanya, Hollanda ve Avusturya’da toplam 5 büyük şehir merkezine tarifeli uçuşlar gerçekleştirmeye başlayacak. Firma, Avrupa hatlarının açılışına özel olarak 25 bin koltuğu 21 Eylül’e kadar vergiler dahil 49 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunacak.

Onur Air’in İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan karşılıklı olarak düzenleyeceği Paris (Charles de Gaulle), Amsterdam, Frankfurt (Main) ve Düsseldorf uçuşları haftanın her günü, Viyana uçuşları ise Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.