Arslan, yeniden BİK yönetiminde

Arslan, yeniden BİK yönetiminde

Basın İlan Kurum (BİK) Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi ve Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan, yeniden BİK Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Basın İlan Kurum (BİK) Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi ve Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan, yeniden BİK Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. BİK Genel Kurulu'nun 29. Dönem 3. Toplantısı sürüyor. İstanbul Cevizlibağ’daki Genel Müdürlük binasında 23 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 11.00’de başlayan toplantıya, Basın, Hükümet ve Tarafsızlar grubundan toplam 30 Genel Kurul üyesi katıldı.

Toplantının açılış konuşmasına yapan Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Adnan Ertem, üyelere katılımları nedeniyle teşekkür ederek, toplantının başarılı geçmesi temennisinde bulundu. Başkanlık Divanı’nın oluşturulması amacıyla yapılan oylama sonucunda, Divan Başkanlığı’na Milli Savunma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hak. Tuğg. İhsan Bülbül, Yazmanlıklara Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Şevket Erzen ile TRT Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu oybirliğiyle seçildi. Divan Başkanı İhsan Bülbül, bir teşekkür konuşması yaparak, toplantısının verimli geçmesini diledi. Toplantı yeter sayısının belirlendiği yoklamanın ardından verilen Yönetim Kurulu önergesi doğrultusunda Yönetim Kurulu üyesi ve Yedek Denetçi seçimleri gerçekleştirildi. Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Mustafa Arslan Yönetim Kurulu üyeliğine, TRT Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu ise Yedek Denetçi olarak seçildi. Genel Kurul Toplantısının Cuma günü gerçekleşecek son oturumunda Yönetim Kurulu ve Denetçiler Kurulu raporları, Hukuk, İlan ve Mali İşler Komisyonlarının görüşleri alınarak karara bağlandı. BİK 29. Dönem 3. Toplantısı, üyelerin dilek ve temennilerinin ardından bir sonraki Genel Kurul Toplantı tarihinin belirlenmesiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.