Arslan Alçiçek: Mevlüt Erdinç'in Transferi Konusunda Galatasaray İle Anlaştık

Arslan Alçiçek: Mevlüt Erdinç'in Transferi Konusunda Galatasaray İle Anlaştık

Spor Toto Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Galatasaray'ın gündeminde olan Mevlüt Erdinç ile sarı kırmızılı kulübün anlaştığı iddia edildi.Mevlüt Erdinç'in menejerlik şirketinin Türkiye temsilcisi Arslan Alçiçek, oyuncu ile sarı kırmızılı...

Spor Toto Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Galatasaray'ın gündeminde olan Mevlüt Erdinç ile sarı kırmızılı kulübün anlaştığı iddia edildi.

Mevlüt Erdinç'in menejerlik şirketinin Türkiye temsilcisi Arslan Alçiçek, oyuncu ile sarı kırmızılı kulübün anlaştığını söyledi. Galatasaray'ın transfer gündemindeki Mevlüt Erdinç ile ilgili sıcak gelişmeler yaşandı. Transfer ile ilgili Radyospor'a açıklamalarda bulunan Arslan Alçiçek, görüşmelerin bir hafta içerisinde sonuçlanacağını açıkladı.

Galatasaray, milli oyuncu Mevlüt Erdinç'in peşini bırakmıyor. Her iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğünü belirten menajer Arslan Alçiçek, oyuncu ile sarı kırmızılı kulübün anlaştığını söyledi.

Mevlüt Erdinç'in Galatasaray'da oynamak istediğini ifade eden menajer Alçiçek, "Bizim için şu anda ilk sırada Galatasaray var. St. Etienne ile sorunları çözersek transfer gerçekleşecek. başka kulüplerden de teklif alıyoruz ancak bizim Galatasaray'a sözümüz var. 1 hafta içerisinde sonuç alamazsak diğer tekliflere bakacağız." dedi.

Transferin şu ana kadar gerçekleşmemesinin nedenleri hakkında da bilgi veren Mevlüt'ün menajeri, "St. Etienne, transferin belirlenen bonservis ücretiyle gerçekleşmesini istiyor, Galatasaray ise belirli bir miktar ve futbolcu takası teklif ediyor. Yine de Mevlüt'ün Galatasaray'a yakın olduğunu söyleyebiliriz." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.